Vyhodte Bílka
Re: Baroš
Moc nechápu, proč ho v Turecku pomlouvají, když tam dával tolik gólů a byl tam chvíli jejich nejlepší střelec. Myslím, že už se nikdy nedovíme, jestli byl hlavní problém v bílkovi a jeho "netaktice", kdy nechával bariho na pospas čtyrem obrancům bez jakékoliv podpory a nebo přímo v barim. Mně nejvíce vadil, jak pořád simuloval a padal, jenže co mu jiného zbývalo, jinak tam ten balón udržet nedokázal. Než tam za ním doběhl zbytek týmu, tak měl míč soupeř. S naší taktikou 4-5(defenzivních záložníků vždy tak 4 ks)-1 by vyhořel i útočník světového formátu.
???????? BÍLEK
slovensko
Re: slovensko
tady to už asi skončilo. Autor petice měl včera v tom krásným tričku vyběhnout na hřiště do záběru kamer, to by bylo! ;-) ale neudělal a asi už nic dalšího nezorganizuje.. :-(
Re: Re: slovensko
Po pravdě jsem byl trochu zklamán množstvím triček v hledišti, měl jsem ho jen já a můj bratr... Ale co, život jde dál a je třeba se poučit ze všeho, i ze zklamání. Hlavně už mám dres na příští zápas repre připraven:-). Nicméně až se přestane tolik propírat Bílkův "úspěch" se Slováky, nastane možná ten správný čas na další kroky v našem tažení za jeho odvolání.
Pelto prober se !!!
MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jenže co myslíš tím NEVZDÁME SE, NEPOLEVÍME - co chceš jako dál dělat? Tahle petice je sehraný divadlo a ten kdo ji založil si asi teď libuje s Bílkem, protože nic pro jeho odvolání neudělal. Když si shrneme ty jeho oznámení tak to je všechno o ničem. Autor je asi teď s Bílkem na Kanárech a smějou se jak ten českej fotbalovej národ hezky vypekli..
Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nechápu co to tady plácáš o Kanárech? Autor udělal všechno co mohl, nebo co měl jako podle tebe udělat navíc?
Založil tuhle petici a dal prostor veřejnosti jí podepsat a tím vyjádřit svůj názor na Bílka a komedianty kolem něho. Já mu za to děkuju!
To že má petice pouhých 24.000 podpisů a ne milion jaký by si zasloužila, to už je zásluha lidí, kteří jenom nadávají a sou líní sem svůj podpis přidat.
Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co to tady plácáš ty?? Není umění založit petici, to umí každý hlupák, ale důležitý je ty lidi pak k něčemu zorganizovat a dovést, aby se záměru dosáhlo. A tady u tohoto tématu, kdy každý fanda má zapálené srdce pro tuto věc a dovede se ozvat nejen na hřišti, se to jenom nabízelo uspořádat nějakou akci - demonstraci! A pokud by na ni, na tu úvodní, přišel jen každej druhej, tak by to už Pelta s Bílkem museli cítit.. Podpisů mohlo být o hodně víc, kdyby se autor na 10 dní neodmlčel a kdyby napsal něco nadějně řešícího.. Samotný podpisy nestačí, tomu se ti mafiáni jenom smějou.. Důkazem je výsledek............
Re: Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co pro to děláš ty? Ty jeden Chytráku...
Re: Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akorát blbě meleš a hajzly máš na chodbě. By mě zajímalo, jestli jsi byl vůbec v Olomouci na zápase. Sedíš doma u kompu a prudíš ostatní. Začni se honit na nějakým jiným foru, tady na tebe není nikdo zvědavej!
A co jsi dokázal ty frajere? Vždyť jsi se ani neodvážil prezentovat pod svým jménem. Uvědom si, že tu petici podepisují lidi z celé republiky od Aše až po Jablůnkov. Tato petice nesvolává žádné demonstrace, je to jen vyjádření svého nesouhlasu s prací pana Bílka.
???????
| This discussion has been closed. |
Bílek