Vyhodte Bílka

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Vyhodte Bílka


Nepřihlášený uživatel

#1151 Bílek

2012-11-14 12:11

Ať táhnou
BuBu

#1152

2012-11-14 14:43

Výsledky trenérské činnosti p. Bílka snad ani není třeba komentovat !!! Takže jen takovou perličku: I pouliční prodavači mi na dovolené v Turecku povídali: Baroš.....velmi špatný.....má zájem pouze o chlast a píchání-což nádherně vygestikulovali rukama !!! Takže - i nejobyčejnější Turci vidí....a viděli, že Baroš nepatří už několik let do nároďáku !!! Pouze Michal Bílek......to nepochopil, a nechal ho v Polsku "kopat se za uši" !!!

Nepřihlášený uživatel

#1153 Re: Baroš

2012-11-14 16:58

#1152: BuBu -

Moc nechápu, proč ho v Turecku pomlouvají, když tam dával tolik gólů a byl tam chvíli jejich nejlepší střelec. Myslím, že už se nikdy nedovíme, jestli byl hlavní problém v bílkovi a jeho "netaktice", kdy nechával bariho na pospas čtyrem obrancům bez jakékoliv podpory a nebo přímo v barim. Mně nejvíce vadil, jak pořád simuloval a padal, jenže co mu jiného zbývalo, jinak tam ten balón udržet nedokázal. Než tam za ním doběhl zbytek týmu, tak měl míč soupeř. S naší taktikou 4-5(defenzivních záložníků vždy tak 4 ks)-1 by vyhořel i útočník světového formátu.

KIKOŠ

#1154 ???????? BÍLEK

2012-11-14 21:00

příští kvalifikační zápas opět pošle LAFATU DARIDU a další tahouny na bránu na posledních 10minut

Nepřihlášený uživatel

#1155

2012-11-14 22:58

LAFATA DNES JASNÝ SIGNÁL de BÍLEK VEN!!!
BRAZÍLIE

#1156

2012-11-14 23:16

CO K TOMU DODAT. BÍLEK JE TRENÉR PODOBNÝ RADOVI. PROSTĚ TO NEMAJÍ AUTORITU, MAJÍ SVÉ OBLÍBENCE I KDYBY BYLI NA VOZÍKU. DO NÁRODÁKU JE POTŘEBA TRENÉR TYPU PANA VRBY. STAČÍ SE PODÍVAT JAK PŘI ZÁPASE REAGUJE BÍLEK A JAK VRBA. DÁL NENÍ K TOMU CO ŘÍKAT.

Nepřihlášený uživatel

#1157 slovensko

2012-11-15 17:01

to tady po vcerejsku skoncilo neboco lidi mej te rozum vzdyt ten vcerejsek ukazal ze to co bilek delal to ted tak nema zadnou koncepci ZIJE Z PLZNE A OLOMOUCE
fanda dobrého fotbalu

#1158

2012-11-15 17:55

Bílek udělal ideální tah. Kdyby prohráli, tak řekne, že se ukázalo, že lepší hráče nemáme. Když vyhrál, tak jakoby ukázal, že dává šanci mladým. V kvalifikaci nedával taky žádné šance nikomu, až mu teklo do bot a veřejnost hlasitě volala po hráčích z Plzně, tak je vzal. Ti mu tu kvalifikaci dotáhli na ME. Tam po haluzi postup. A bijeme se v prsa jak jsme dobří. Od té doby co zápas tak propadák. Hra stylem dvě nahrávky pak zpět a náhodný alibistický nákop dopředu na nikoho, hlavně aťo nejsem já kdo to zkazil a držet nula nula je hrůza. Až nyní zase pod tlakem postavil mladíky. To není trenér pro repre. Nemá žádnou koncepci a ani taktické vedení, viz jeho střídání pár minut před koncem zápasu. Nic proti Plašilovi, ale na repre už nemá. Je to koncový hráč-končí u něj veškerá hra. Bílek je možná levný , ale pro repre to nemůže být ukazatel. A kdo tvrdí, že změna trenéra nic nevyřeší, tak fotbalu moc nerozumí. Nechci je měnit jak ponožky, ale změna by pomohla.

Nepřihlášený uživatel

#1159

2012-11-15 20:38

TAHNI ZMRDE!
holba

#1160 Re: slovensko

2012-11-15 20:58

#1157: - slovensko

tady to už asi skončilo. Autor petice měl včera v tom krásným tričku vyběhnout na hřiště do záběru kamer, to by bylo! ;-)  ale neudělal a asi už nic dalšího nezorganizuje.. :-(

Pavel Číla
Autor této petice

#1161 Re: Re: slovensko

2012-11-15 22:11

#1160: holba - Re: slovensko

Po pravdě jsem byl trochu zklamán množstvím triček v hledišti, měl jsem ho jen já a můj bratr... Ale co, život jde dál a je třeba se poučit ze všeho, i ze zklamání. Hlavně už mám dres na příští zápas repre připraven:-). Nicméně až se přestane tolik propírat Bílkův "úspěch" se Slováky, nastane možná ten správný čas na další kroky v našem tažení za jeho odvolání.


Nepřihlášený uživatel

#1162

2012-11-15 22:45

Pane Čílo,především chci napsat,že si velmi vážím toho,co jste jako jediný veřejně a nahlas udělal,narozdíl od nás všech,co máme jen plnou pusu keců. Ale abych byl upřímný,přesně jsem očekával,jak onen "existenční" Bílkův zápas dopadne,tihle lidé totiž mívají v životě z p...e kliku, no a to se naprosto potvrdilo,slaboulinký soupeř,dva góly odepsaného Lafaty a z našeho milého neumětele je najednou mistr světa. V člověku se až pění krev. Bohužel to už tak vypadá,že chlapec půjde od válu až po nepostoupení do Brazílie(na což bych klidně vsadil barák),ale to už bude pozdě bycha honit,nu a hošani Míša se Štístkem si do té doby nahrabou a pak se to prostě svede třeba na to,že momentálně hráče,kteří by se prokopali na MS nemáme,však on mu už někdo něco poradí. Je mi z toho zle. P.S. Díky za tuhle petici,protože se milému Michalovi alespoň chvíli svírala řiť.Tomáš Brabec.
čech

#1163 Pelto prober se !!!

2012-11-15 22:53

Proboha to je vedení našeho fotbalu slepé, copak jsme všichni neviděli radost - neradost Bílka když to Lafata dvakrát trefil, to jsme neviděli jak Ordoš, jako 2. útočník, pro Lafatu dřel jako kůň nebo jak kluci jako Darida nebo Krejčí jezdili po zadku a pan Plašil to po barošovsku odchodil... To je důsledek Bílkovi "práce". To je důvod pro jeho odvolání! On nováčky nepovolal , to je povolala stejně jako kluky z Plzně před ME VEŘEJNOST . Pelto Prober se!!!
Peltovo svědomí

#1164

2012-11-15 23:07

Přesně tak!!!! Bílek udělá všechno,jen aby si zachránil kůži,vždyť naprostou většinu z těch,co postavil,mu nanominovala média a veřejnost a on je teď ten machr. Proboha živýho,to je normální slaboch,kterýmu ještě pomohl jeho kumpán Griga,kterýmu ve Spartě tak nádherně nahrával,Pelto,Jablonec si dokážeš ukočírovat a repre ne??!!??!! Od Nisy už bys takovýho zoufalce dávno chytil za prdel a vyrazil s ním dveře a dva roky si vyčítal,jak takovej šíbr jako Ty mohl takovej kiks udělat. Jestli Ti jde opravdu o českej fotbal,jakoby to byla Tvoje firma,jak jsi dnes někda prohlásil,tak v ní měj taky ty nejlepší zaměstnance a ne druhořadý "béčka". Tos na starý kolena tak vyměkl?????????????

Nepřihlášený uživatel

#1165 MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-15 23:26

Přátelé,kamarádi. Bitvu jsme prohráli,ale válku ještě ne,nepolevujme a pokračujme v této petici! Uvažujme...pokud tu budou přibývat podpisy a Bílek hned v prvním zápase na jaře zase někde klekne(což je téměř jisté),je mnohem větší pravděpodobnost,že to nerozdýchá,než když zavládne klid,pak by ho snad nechali tu kvaldu ještě dokončit. Přece není možné vzdát se na základě jednoho zápasu,kde mu zasvítila šťastná hvězda,ta mu nebude přát donekonečna.Hlavně si,proboha,nezačněme myslet,že po 3:0 nad Slovenskem se stane zázrak a mančaft pod Bílkem začne hrát jak z partesu,být na místě Slovenska někdo jiný,tak už vyletěl jak Gagarin.NEPOLEVME!!
Bobycross

#1166

2012-11-16 13:36

Je to prostě jednoznačná volba a kdo to nevidí je jen příznivec věčného kamarádíčkování ve fotbale. Není nikde pravidlo, že když byl pan Bílek dobrým fotbalistou bude i trenérem. O trenéřině nic neví a jako trenér ani nikdy nic nedokázal, tak jak vůbec může velet reprezentaci.
klasa

#1167 Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-20 15:21

#1165: - MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenže co myslíš tím NEVZDÁME SE, NEPOLEVÍME - co chceš jako dál dělat? Tahle petice je sehraný divadlo a ten kdo ji založil si asi teď libuje s Bílkem, protože nic pro jeho odvolání neudělal. Když si shrneme ty jeho oznámení tak to je všechno o ničem. Autor je asi teď s Bílkem na Kanárech a smějou se jak ten českej fotbalovej národ hezky vypekli..

michalog

#1168 Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-20 21:16

#1167: klasa - Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nechápu co to tady plácáš o Kanárech? Autor udělal všechno co mohl, nebo co měl jako podle tebe udělat navíc?

Založil tuhle petici a dal prostor veřejnosti jí podepsat a tím vyjádřit svůj názor na Bílka a komedianty kolem něho. Já mu za to děkuju!

To že má petice pouhých 24.000 podpisů a ne milion jaký by si zasloužila, to už je zásluha lidí, kteří jenom nadávají a sou líní sem svůj podpis přidat.

 

 

Pepa

#1169

2012-11-21 09:10

Založit petici byl dobrý nápad, aspoň je vidět jak lidem není jedno jak ten náš fotbal upadá. Bílek je špatný trenér bez výsledků. Teď nemám na mysli náhodný postup z nejslabší skupiny na ME. Kdyby nebyla krytika ze strany veřejnosti nejsem si jistý, že by hráli v repre Plzeňáci, kteří zachránili kvalifikaci a vlastně i ten postup na ME. Teď udělal změny zase až na nátlak. To není koncepční. Tvrdí, že nemá kvalitní hráče, ale na to tam právě je aby poskládal tým třeba i s těch průměrných. Zápasy málokdy vyhrávahají jednotlivci. Hodně mančaftů bez hvězd už dokázalo dělat skvělé výsledky a z těch neznámých pak media už ty hvězdy udělají samy. Ale musí mít hra koncepci, myšlenku, srdíčko a musí být skvělá parta, která chce něco dokázat. Trenér toto vše musí umět poskládat a dokázat hráče vyhecovat a né na ně po zápase házet, že jsou slabí a že se s nimi nedá hrát nic jiného protože nemají kvalitu. I z prohraného zápasu se dá odejít ze vztyčenou hlavou a za potlesku diváků. Ale to tady není např. zápas s podprůměrnými Finy. Jinak zápas ze Slováky byl úplně o něčem jiném. Jenže není to díky Bílkovi. Veřejnost a media jej donutila udělat změny. Postavil hráče, které by za normálních okolností nikdy nepostavil a doufal, jak všem řekne, že ti noví na to nemají a musíme hrát to co hrajeme, protože na víc nemáme. Jenže oni ti kluci makali a výsledek byl jiný. Co teď pane Bílku? Vypadněte a nechte prostor pro někoho, kdo ví, že na slabší týmy může být záloha složená i ofenzívně, že když někdo nemá formu a nehraje ve svém klubu byť kvalitním, třeba půl roku, tak tu formu hledat v nároďáku nemá smysl atd. atd. atd.
klasa

#1170 Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-21 13:57

#1168: michalog - Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co to tady plácáš ty?? Není umění založit petici, to umí každý hlupák, ale důležitý je ty lidi pak k něčemu zorganizovat a dovést, aby se záměru dosáhlo.  A tady u tohoto tématu, kdy každý fanda má zapálené srdce pro tuto věc a dovede se ozvat nejen na hřišti, se to jenom nabízelo uspořádat nějakou akci - demonstraci! A pokud by na ni, na tu úvodní, přišel jen každej druhej, tak by to už Pelta s Bílkem museli cítit.. Podpisů mohlo být o hodně víc, kdyby se autor na 10 dní neodmlčel a kdyby napsal něco nadějně řešícího.. Samotný podpisy nestačí, tomu se ti  mafiáni jenom smějou.. Důkazem je výsledek............

Petr

#1171 Re: Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-21 15:59

Hugo

#1172 Re: Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-21 16:04

#1170: klasa - Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akorát blbě meleš a hajzly máš na chodbě. By mě zajímalo, jestli jsi byl vůbec v Olomouci na zápase. Sedíš doma u kompu a prudíš ostatní. Začni se honit na nějakým jiným foru, tady na tebe není nikdo zvědavej!

Martin

#1173 Re:

2012-11-21 18:20

#1169: Pepa -

Přesně - absolutní souhlas s každým slovem.

Pepa

#1174 Re: Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-21 20:32

#1170: klasa - Re: Re: Re: MY SE NEVZDÁME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co jsi dokázal ty frajere? Vždyť jsi se ani neodvážil prezentovat pod svým jménem. Uvědom si, že tu petici podepisují lidi z celé republiky od Aše až po Jablůnkov. Tato petice nesvolává žádné demonstrace, je to jen vyjádření svého nesouhlasu s prací pana Bílka.

Petras

#1175 ???????

2012-11-22 15:01

Hoši vám snad přeskočilo. Jedinej ten klasa tady řekl nějakej názor, kterej má v sobě hodně pravdy, a vy ho takhle urážíte! Kecat takovýhle nesmysly jako "co jsi dokázal ty" je ukázkou vašeho ubohého IQ. Jedinec nic nedokáže, to může jenom ten, kdo má určitou skupinu a může ji k něčemu vést, víte?.. A pravdou je, že zakladatel petice toho moc neudělal, spíše nic, výsledek všichni vidíme..