Týdny občanského neklidu
Re: Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#801: Lenka - Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
Naštěstí už půjdeš brzy do kopru, babízno.
Věřím, že se tomu tak jednou stane a Česku se podaří vymanit z desítky let trvajícího "prokletí", které mu nepřálo přirozený vývoj a růst, jaký by si ve skutečnosti zasloužilo.
S pozdravem,
Y. Hanlova
Apt, 28.10.2016
Re:
Byl jsem vězněn a musel jsem bohužel, opustit moji rodnou zem.
Jediný kdo tu teď rozděluje společnost jste vy touhle trapnou peticí
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
#2: - Petice za odvolání Daniela Hermana
spousta velkých řečí ve vyhrocené době. Ale je fakt, že když "TIBEŤAN DRÁKULA" medaili dostal, tak snad už můžou všichni.
Re: Re: Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#804: - Re: Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
Zase jeden volič Zemana...
Re: Re: Re:
no, zajímalo by mě, na co se budeme děli při příští volbě prezidenta. na Horáčkovce, Gottovce ...? Možná ještě zlatý Khárl
Re: Stydíte se za svůj názor nebo se tolik bojíte, že jste zalezlý ve své temné díře....
Stydíte se za svůj názor nebo se tolik bojíte, že jste zalezlý ve své temné díře a s láskou vzpomínáte na totalitu? I kdybych měla jít pěšky, jsem šťastná, že můžu jít tam, kam chci. Svoboda je pro mne nejcennější. A na pomeranč pro vnoučata budu mít vždycky. Studenti jsou vzdělaní a nikým sebou nenechají manipulovat, to Vámi asi "kdosi" manipuluje... Které stanice posloucháte, jaké noviny a časopisy čtete? Nejsou psány azbukou? Pan Zeman není můj prezident, je to nabubřelý hulvát a toho, kdo jeho "politiku" ještě neprohlédl, je mi líto.
Skličující je, že ti, co mají plnou hubu demokracie, lásky a pravdy, lžou, nenávidí a nectí demokratické volby.
Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#776: - Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
Pokud za panem Zemanem stojí většina národa, je mi tohoto národa moc líto... ...Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. To je většina národa ožralých hulvátů?
V další výzvě Bartoška a Dyk prý budou protestovat proti dotacím které dostávají divadla.
Re: Re: Manipulace...
A vite, ze politici jsme my? Vlada lidu...demokracie...Bohuzel pokud se ma rigidni a nefunkcni system zmenit, nic jineho, nez masa lidi to nezmeni, pokud neni co nebo koho volit apod. Nejsem prazak a je mi lito, jakou mate potrebu se do nich navazet.Az Vam treba prodaji strechu nad hlavou Cine... take je nechate delat svoji praci?
Re: Re: Stydíte se za svůj názor? Proč se nepodepíšete?
Re: Re: Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#804: - Re: Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
Za to ty jsi to dotáhla leda tak na pracák. S tvým IQ (to je taková ta jednotka inteligence, pardon, chytrosti) "šumící trávy" je to maximum.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
#776: - Re: Re: Není náhodou už pozdě ???
Nejsem do sebe zahleděná, nejsem lehkoživka-neuvěřitelné slovo- a za prezidenta se stydím. Jsem pracující důchodkyně a chtěla bych ještě zažít zcela jiného člověka ve vedení naší země. Slušného, zdravého, tolerantního a spravedlivého. To, co vidím, je smutek. A hájí ho lidé, kteří používají pokleslý jazyk, a podivné zájmy. A o tom, co je stud, nemají ani ponětí.