Týdny občanského neklidu
Zemana odpakovat z hradu jak, Janukoviče . To byl taky ruský šváb a musel, se pakovat. No a v první řadě poslat do ruska ty debily co Zemana volily to v prvé řadě.
Re:
Zeman je jedinej kterej se neposral z te pojebane EU, a to co predvedla nase "herecka umelecka" scena KLOBOUCEK...
Doufam,ze Milos zas vyhraje a vy se asi poser........ AMEN
Proslov pana prezidenta Zemana ve Vladislavském sále byl dobrý. Ten člověk mluvit umí - to je mu nutno přiznat. Jinak jde o morálně pokleslého a mstivého jedince, který prezidentský úřad vykonává hanebným způsobem. Každý člověk, na kterého zavěsil metál, ho po všech stránkách jasně převyšuje - snad s výjimkou putinovce Robejška a katolického imáma Duky. Jeho vliv na celospolečenský diskurz je v době mediální velký - a odvádí ho od věcných a závažných témat, týkající se naší země, k věcem osobním a podružným, což je škodlivé. Není dobré, když se hlavními hrdiny diskusí stává nevzdělaný egomaniak Ovčáček, a jeho adoptivní taťulda - polovzdělaný ekonomista, který neumí ani správně citovat jím zneužívané autority.
Re: Odpad národa
Chcípni ruský odpade !!!!!!! Sám jsi odpad ty Putinův šmejde !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zkrátka a jasně: Celá petice je vám milí Havloidi úplně k hovnu, stejně nic nezměníte, a Zeman bude vládnout dál, posléze i dalších 5 let, pokud se rozhodne kandidovat znovu:-))) Rádobyumělci s vychlastanými mozky a prokouřenými plícemi až k rakovině mají váhu uschlého ptačího lejna na lavičce Havla:-)))
Re: Re:
Komedianti zase začínají otravovat společnost svými požadavky. Věřím, že lidé nejsou tak negramotní, aby těmto debilním zaprodancům věřili a podepisovali jejich provokativní a hloupé petice. Díky Bohu za Zemana!
Re: Re: Re:
No jiná než takováhle odpověď se nedala čekat že.
Re:
Re: Re: Odpad národa
Až po tobě Americký vlezdoprdelko.
Re:
Píšeš hovna zEman totiž skončí už za týden to bude odvolán. A pak, si zvolíme Hilšera, nebo Karla a vy ruští švábi zhebnete vzteki ! :-))))
Vpřed pravdo a lásko
V r. 1989 se filosof Václav Havel naštval, zničil sovětský východní blok a dovedl nás mezi svobodné a prosperující země. Pokud nebude nový prezidet, budeme muset opět koukat na východní černobílé televize a jezdit východními trabanty. A já nechci aby moje dcera musela vyrůstat v době 80. let jako jsem musela já.
Re:
#151: - plné Souhlasím... Je mi zle z panaHermana a teď i Bartosky.
Re: Zeman neni tim kdo mi nahani husi kuzi,
#525: Jst - Zeman neni tim kdo mi nahani husi kuzi,
Perfekni a pravdive , pořad se mi nechce věřit že by bylo zhruba 50% obyvatel tak tupych , doufam že v přištich volbach Eman kandidovat nebude a pokud tak doufam že ztěch 50% aspoň 20 % procitlo a vidi kde nás Eman směřuje , ja myslim že Sovětského svazu už tu bylo dost !
Nastal cas vykopnout Zemana do prdele. je jedno jestli do Ciny nebo do Ruska, ale musi z Ceska pryc.
Re: Re:
A pak se zase probudíš pátým rokem ve třetí třídě
Re: Vpřed pravdo a lásko
#713: Lenka - Vpřed pravdo a lásko
Máš ten mozek pěkně vymytý!
Ten idiot co vladne prazskemu hradu muj prezident neni ! Proc jsem ho jeste nevykopli?
Ovar je zralí na lobotomii mozku. Vlastne ne pisu blbosti on zadny mozek nema tak se, omlouvam za prispevek ale vlastne je to vtipny aspon LOL :-)))
...... nečtu to tu , ale je zajímavé , co udělá z lidí ANONYMITA Hezký večer :-)
| This discussion has been closed. |
Re: A opět ten pocit na zvracení!
#693: Karel - A opět ten pocit na zvracení!
Abys nám člověče nepoblil našeho pana prezidenta!