rybnicek_meziricko
Re:
Vážená paní,vesnice je za kopcem a asi kilometr vzdálená od mlýna,hluk tam slyšet není ..... navíc obec si tolikrát zvala hygienu a ta nikdy nic nenaměřila.Pzemek sice zakoupila obec,když jeho majitel zemřel ale důvody jsou vcelku jasné,proč pozemek nenabídli p.Skalickému,má-li pozemky v okolí.Na místě rybníčku byla bažina a černá skládka a původní majitel proti této změně nic neměl,ještě dodám že rybníček tam je 20 let.
Re:
tohle je petice za zachranu rybnicka u Skalaka... popremyslejte nad tim vecer pred spanim;)
zase se ozval nějakej blb,kterej ví hovno vo co vůbec běží...
Re:
Techno muzika je v Meziříčku ve vsi sotva slyšet, několikrát jsem tudy procházel a snažil jsem se zjistit, co obyvatelům tolik vadí.
Je fakt, že si spíše stěžují obce okolo.
Ale vše je v souladu s hygienou. Nejsem zaujatý ani na jedné straně.
Jen mě zajímala pravda, takže jsem tyto akce párkrát navštívil.
Překvapilo mě, že jsem se "technoparty" poznal vzdělané lidi, s vysokou školou.
A ne "feťáky", nikde jsem neviděl stříkačku a nic podobného, jak se všude traduje.
Je fakt, že marihuana smrděla všude, ale u nás ve vsi se pořádají zábavy pro mládež a vypadá to tam 100x hůře než u pana Skalického.
Navíc obdivuju krásnou atmosféru mlýna, ke které rybníček určitě patří !
Re:
#26: - Jak vidím souvětí bez čárek, vyjadřování na draka, tak je mi úplně jasné odkud vítr fouká. Zase jeden z nich, co? Tak já Vás uklidním, dvacetšestko - já se tam bavit nechodím, ale když už jste nadhodil ten váš diamant - že by se mu líbilo na smetišti????
Zde se to točí jen osočováním, které nikam nevede. A chce to trochu nestranného pohledu. Doporučuji kouknout na stránky katastrálního úřadu zadat obec Meziříčko a najít si předmětné území p.č 353. A jak tak koukám větší část stavby je na pozemku někoho jiného něž je Skalický : Jak je to možné, že někdo zabere cizí majetek.
Re:
A znáš souvislosti ????? Jak k tomu došlo ????? Kdy obec ,nebo teda "někdo jiný" pozemek koupil ???? Jak dlouho už tam rybníček byl s tichým souhlasem předchozího majitele ????? Z jakých důvodů obec pozemek koupila ????? Myslím,že ano,že to víš jelikož jseš pravděpodobně funkcionář z dané obce ....... tak víš nejlépe proč obec pozemek zakoupila .....
Radši bych zrušil příživnickou a prolhanou zlodějskou vládu !!!!
Re: Re: co vo tom ví ňákej trouba a plete do toho německo ?
#14: - Re: co vo tom ví ňákej trouba a plete do toho německo ?
čtrnáctko - to, že mluví o Německu, neznamená, že je trouba. Možná tím myslí, že tam v zastupitelstvu nesedí komanči a že už by byl celý mlýn obsazen stranou zelených, co by drželi hladovku - protože zasypat rybník, kvůli blbcům a vymatlanejm mozkům, už prostě nefrčí nikde jinde než u nás...
Re: Re: zakoupeni pozemku
tam bude asi pricina. Zakoupila obec,aby mohli prudit Mira NEMEL SANCI ,ke koupi, pani -dedicka se s nim odmitla bavit
| This discussion has been closed. |