Respektujte výsledky voleb!!!
NIC JSTE NEPOCHOPILI
Lidé, kteří podepsali tuto petici chtějí jen a pouze vyjádřit svůj osobní postoj a nesouhlas s výsledky voleb. Ti lidé jsou smutní, co se stalo. Zkrátka a dobře mají jiný názor, než vy, to je celé. Mohou ji podepsat všichni lidé, ať jsou to umělci, politici, obyčejní lidé. A podle mého názoru, žádná elita národa neexistuje.
VZPAMATUJTE SE!
Ta, co nepodepsala žádnou petici.
Spíš než odpor - lítost
Hlava mi to nebere
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
No hlavně že jsi tak plamenně protestovla u leváren Klause , ty jeden demokrate.
Re: NIC JSTE NEPOCHOPILI
#77: Ta, co nepodepsala žádnou petici. - NIC JSTE NEPOCHOPILI
Nechápu kdo se že má vzpamatovat. To snad ti herci a umělci, kteří vykřikují, MZ není jejich prezidentem. Vy, která se nikde nepodepisujete - klidně se podepište. Jaký nesouhlas s výsledky voleb, byly snad volby zmanipulovány. Proč se domníváte, že jsme tento zlý úmysl nepochopili?
Frustrace ze ztráty iluzí silnější než respektování výsledku voleb
Herci a hérečky (zejména Čvančarová): Když vám vadí volba občanů tohoto státu, tak si naložte svého knížete do nějakého dopravního prostředku, odvezte si ho do nějaké zaslíbené země a prohlašte ho tam svým vládcem. Můžete si tam potom hrát představení sami pro sebe než zjistíte, že se toho nenajíte a že jaksi nejen uměním živ je člověk. Alespoň pochopíte úsloví "Hladový jako herec". Vyzývám své spoluobčany k bojkotu českých divadel, českého filmu (i vysílaného českými televizními kanály), dramatické televizní tvorby a českých koncertů ve kterých berou účast petenti té jejich elitářské antidemokratické petice.
http://www.petice24.com/karle_schwarzenbergu_dodrte_slovo_a_skonete_v_politice
vážené "osobnosti"
Re: NIC JSTE NEPOCHOPILI
#77: Ta, co nepodepsala žádnou petici. - NIC JSTE NEPOCHOPILI
Tak mi laskavě vysvětlete, k čemu Vaše petice vlastně je? Vyjma toho, že přinese napětí a nenávist mezi lidmi, žádný účel nevidím! Zemana nevolilo přes 2 milionů občanů, tak proč tahle petice? O co našim uměleckým prostitutům jde?
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
BODEJĎ BYS NERESPEKTOVAL,KDYŽ MÁŠ ESA V PODOBĚ KALOUSKA A SPOL. V RUKÁVU,TEN PO NÁVRATU Z OPUŠŤÁKU HNED PO VOLBÁCH VYJÁDŘIL NEPOSLUŠNOST NOVÉMU PREZIDENTOVI,TAKŽE SLUŠNÉ RESTITUCE A JINÉ VLAŠTOVKY,NA KTERÉ SE TĚŠÍŠ A ZVEDNOU LIDEM MORÁLKU URČITĚ BUDOU!
Re:
Ty vole Jardo, víš co já už mám nakoupenejch lupenů na letošní sezónu?
Re: VETCHÝ
POZOR NA NĚJ JE TO JUDISTA! UŽ ZMLÁTIL FOTOGRAFA OD NOVIN! ALE BURAN TO NENÍ...
Re:
Když se včera autor petice ptal, jestli to někdo podepíše, asi netušil, že nás bude tolik. Rozešlete odkaz všem známým, kteří volili MZ, ať je nás co nejvíc - ať si ty rádoby "osobnosti" nemyslí, že budou rozhodovat i tom, co si máme myslet (to už tu bylo, znám to).
| This discussion has been closed. |
Re: Re: No a co:
#20: kokr - Re: No a co:
Chtěla bych jen uvést známé - čistému vše čisté! Výroky J. Krause svědčí o jisté deviaci a jakémsi duševním zmrzačení, je mi líto. S pozdravem City.