Respektujte výsledky voleb!!!
Láska a pravda se vybarvuje
Svěrák a spol
Myslím si,že Svěrák je dobrý herec,až tak dobrý,že jsem do teďka neprohlédl,kdo to vlastně je.Bývalý komunista s totalitním myšlením,které nyní použil tzv. "naruby".Nevím,co by tito tzv umělci,tzv celebrity chtěly....rudá totalita jim jaksi nevoní,demokracie jim nevoní nebo jen to co se jim z ní hodí....opravdu nevím a marně si nad tím lámu hlavu....
Re: Láska a pravda se vybarvuje
#52: vesničan s inteligencí - Láska a pravda se vybarvuje
Plný souhlas!!!!
Pohádky o knížeti
Svěrák a spol
Re:
Souhlasím, nevím, co si o těchto VIP mám myslet. Jan Kraus a Svěrák , zejména Svěráka by měl nafackovat Jára Cimrman i s jeho členstvím v KSČ a nehledat vady na prezidentovi, ale taky na sobě...Jsou a začínají se ty zfanatizované ELITY chovat jako ONI a často jsou to ONI.
Respektuji výsledek prezidentských voleb
tzv osobnosti..
nám dejte konečně pokoj !!!
Re: TOTALITA V NÁS
není náhodou projev totality to, že VŠICHNI MUSÍ MÍT JEDEN JEDINÝ SPRÁVNÝ NÁZOR? Chce svým příspěvkem snad naznačit, že každé hlasování o nedůvěře vládě je také zárodkem TOTALITY a ne projevem demokracie? Myslím, že máte pravdu v tom, že je jen otázkou INTELIGENCE každého, aby totalitu v sobě uměl potlačit. Tak prosím začněte u sebe a nechte ostatním jejich vlastní názory. I když si o nich můžete myslet, co chcete. Je rozdíl mezi respektováním výsledku voleb a se smířením se s výsledkem voleb. A na to má naopak v demokracii každý právo. Respektovat, ale nesmířit se s tím.
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
No a proto, že máš prázdnou makovici tak si to dotáhl jenom na majora, idiote.
Re: Re: No a co:
Nevěděl jsem, že příznivci pana knížete tráví čas v Bohnicích. ))))
Umělci ?
| This discussion has been closed. |
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
A Karel je zase člověk, který nemění názory zarok , ale ze dne na den a to je horší. A více mi vadí lidé, kteří nejsous chopni se držet svých názoru ted, v přítomnosti, než někdy v minulosti. Každý člověk dělá chyby a je otázka jak se z nich poučí. Karlovi slovo, když bude Čunek odhcázím z vlády, amnestii podporuji, souhlasím s ministem obrany Karolinou Peake atd... jak mu tyhle výroky dloho vydrželi, někdy ani ne pár dnů. Ne opravdu Karla nechci, prezident by měl zemi reprezentovat a národ b ymu měl rozumět, ale já občas mu rozumím každé druhé slovo , někdy každé třetí slovo. Ne opravdu díky Karle, ale teb ena hradě nechci.