Respektujte výsledky voleb!!!
Dobrý den,
Re: Ještě něco, co v běžném tisku samozřejmě není:
#231: SHolmes - Ještě něco, co v běžném tisku samozřejmě není:
Nejsem ani "hnědé ani rudé prase" a jako voliče MZ mne tímto prohlášením pan Hřebejk hrubě urazil. Stejně tak uráží i všechny ostatní voliče MZ a nově zvolenou hlavu státu. To je trestné i kdyby nešlo o prezidenta, ale jen o "obyčejného" člověka. Za urážky tohoto druhu se podává žaloba k soudu a žádá se veřejná omluva a finanční odškodnění. Proto za sebe podám žalobu na pana Hřebejka a budu žádat omluvu a finanční odškodnění ve výši 250 tisíc Kč, které v případě úspěchu poskytnu společnosti "Člověk v tísni".
Re: Re: Ještě něco, co v běžném tisku samozřejmě není:
#253: Volič MZ - Re: Ještě něco, co v běžném tisku samozřejmě není:
Tak dělej a hlavně dej vědět jak si dopadnul. Ať se zasmějem...
Drobná chybička v textu
Tedy Miloše Zemana volila sice většina (54,80 %), avšak nikoli národa, nýbrž těch, kdo ve volbách odevzdali platný hlas.
Což ale nemění nic na tom, že MZ byl řádně zvolen a prohlášení některých umělců, že se nejedná o jejich prezidenta, může mít nanejvýš proklamativní charakter. Mně osobně nevyhovoval ani jeden z finalistů, při "softwarových kuličkách" jsem se opravdu bavil, ale toť asi tak vše.
Vzkaz k osobnostem ....
Ještě k textu petice - aneb proč můj podpis pod ní chybí
Takže prosím: požadujme o respektování výsledku voleb, nicméně čiňme tak přece jen kultivovaněji.
Re: Ještě k textu petice - aneb proč můj podpis pod ní chybí
#259: Miloš Hlávka - Ještě k textu petice - aneb proč můj podpis pod ní chybí
Není to tak složitý najít mudrlante... Třeba:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/fotogalerie/foto/529027/?cid=769575
Re:
vsak oni vam za par let jelikoz jim volici,stranici a nemalo mladych lidi nastesti pribyva,ukazou vy zkurveny bolsevici schovavajici se v ruznych stranach,jedno jestli ods,cssd,zemanovci,jste zlodejskej smejd a jednou vas nebo vase parchanty co maj po vas fleky a majetky budem posilat makat do lágrů,kriminálů,vcetně nekterejch slizounskejch umelců,nevěříte?tím,líp pro nas,a kdo že jsme?kdo asi vy prasata co kvuli vam nase zeme zaostala o sto let materialne a tisic let duchovně uz za vaseho buranskyho minuliho rezimu,a ted diky vasim synackum,pribuznejm a kamošum co nam vladnou,co nechali nasi zem rozkrast a dovolej židackou lichvu a vydírání na každym kroku,kdo asi?dsss,delnici,nasrany chlapy a žensky,otroci v sráčskejch cizackejch podnicich,fabrikach,obchodech,nezamestnany a hlavně čím dal víc mladejch lidí,díky bohu za ně,už to nejsou jen mekky tupí zmetci,už se mnohem víc zajímaj o věci tykajici se naseho naroda,skoda jen ze se spousta z vas starejch bolsevickejch sviní ty spravny doby asi nedožijete a uzijete si svejch nakradenejch prachů a peknejch důchodů
Petice
Protože zhruba 3,5 milionů oprávněných voličů nevolilo.
Re:
#12: - Jak můžeš o někom říkat , když ho neznáš. Proto,že je Zeman vzdělaný a umí na každou otázku hned odpovědět se ti zdá být prolhaný a sprostý. Sleduji jeho vystoupení a nic sprostého jsem neslyšela.Nevím co vidíte na Karlovi,vždyť neumí ani mluvit a nic mu nerozumím a navíc všude jenom spí. Takového presidenta chcete ? Že se nestydíte a není vám hamba za nás všechny. Kde byl Karel před revolucí,když jsme tady všichni žili a po revoluci byl jenom ve vysoké politice. Neví jak obyčejní lidé žijí.
Re: TOTALITA V NÁS
Přesný popis naší společnosti, které vládnou podrazáci, zloději, odkláněči a paraziti všeho druhu. Aje úplně jedno ze které strany jsou.
Re:
To klidně můžete v tom vám nikdo nebrání, ale potom už nemůžete říct "KAREL NA HRAD", nebo zpochybňovat výsledek voleb.
Re:
Máte můj obdiv, že jste to zveřejnila, myslím si, že to zase svedou na p. Zemana, že je to práce jeho týmu! Politika je hnus!Podle sebe soudí K.Schw. že se občané ČR nechají koupit i za 1 ubohé pivo, ale, jak je vidět, tak víc jak polovina občanů ČR se nenechala od K.Schw. a spol. včetně umělců a rádoby celebrit ani koupit, ponížit a urazit, protože víc jak polovina občanů ČR má svoji českou hrdost a čisté svědomí! Ostatní s tím budou muset žít.
Díky za odvahu.
Re: Re: TOTALITA V NÁS
Není vůl, protože tohle co dělají tihle umělci a studenti je už krůček k nacionalismu
| This discussion has been closed. |
Re: Majka
#249: - Majka
No a co mám dělat s těma lupenama, co jsem na letošní sezónu už nakoupil? Teď, po vašem bojkotu jsou zcela neprodejné. Počkat, vlastně bigboše se to netýká. Ten jste bojkotovali vždy... Uff, to se mi ulevilo.