Proti zákazům vstupu do lesa.
vzdyt ta novela jeste ani neprosla
Re: Re:
to jako vazne berete jako nejaky protest petici, ktera ani nema v zakone zadnou oporu, protoze aby mela nejakou vahu musi byt papirova
vidím, že někomu stačí článek v idnes: Idnes aby dovozoval dalekosáhlé závěry
Mimochodem žádná "Česká lesní správa" neexistuje
Hamba co se v tomto státě děje.
Kdo jsou ti myslivci?
To jsou asi ti co jim nic nepatří a chodí po cizím lese s flintou. Neni jejich pozemek ani les, ale pakárnu dělat budou. Já vidím tu bandu co střílí po všem co se hýbe a je jim jedno jestli je to můj pes nebo kočka.
Zajímalo by mne jméno blba,který to vymyslel.
Aha. Když zastřelí v lese babičku, co sbírá v lese chrastí na vaření a otop, tak to bude její vina. Páchala trestnou činnost tím, že vlezla do lesa.
Australští černoši provozují svoje zemědělství tak, že napřed krajinu vypálí. Pak tam pasou klokany a psy dingo.
Před časem dorazili podobní experti do Řecka. A za guvernéra Schvarzeneggera do Kalifornie. Zahynuli přitom i nějací nimrodi. Zřítil se pod nimi posed.

Re:
Události roku 1848 začaly jako protesty proti privilegiím tehdejších lovců. Po roce 1918 byly honební zákony(tehdy ještě bylo co honit) upraveny velice pečlivě, aby obyčeje nimrodů nezadávaly příčinu k nevoli.
Re:
Jednou jsem takového zeleného mužíka potkal v lese. Náhodou jsem se otočil překvapil ho, jak šmíruje. Do té doby jsem o něm neměl nejmenší tušení. On se bleskurychle zdekoval. Zmizel jako když ho smaže. Jako krtek v trávě. Malinko pajdal, nejasno proč. Možná ho jiný zelený mužík někdy předtím střelil do zadku. Skrýval tvář. Obával se prozrazení. Scházel se tam poblíž s jednou paní. Jestli ho střelil ten její, netuším.
Jiného zeleně oděného mužíka jsem potkal u zžíceniny. Provozoval v lese loupežnické řemeslo. Vlastně neparkoviště bez dalších služeb. Pořídil si za tím účelem ceduli s taxou. Taky asi udával trampy; těžko dokazovat, ale do místa jeho působiště udeřila STB nejméně jednou hromadně.
Tihle zelení mužíci dovedou být hodně nebezpeční. Ozbrojení až po zuby jsou i bez pomoci dalšího zákona.
Další pitomý unijní výmysl. Jestli si někdo myslí, že zabrání arabákům v invazi, je na velkém omylu. Tohle zafunguje přesně v jejich zájmu. Nimrody pobijou, les vypálí. Akorát je přitom nebude nikdo rušit. Iniciátory a autory toho zákona vyhoďte.
| This discussion has been closed. |
To je hodně divné. Většina lesů bývala vždycky volně přístupných. A když synek pana hraběte zatkl babičku, an v lese sbírá chrastí na vaření a otop, dal mu jeho tatínek facku.