Podpora majoru Kucerovi
Re: Re: Re: Děkuji za tuto petici
#45: - Re: Re: Děkuji za tuto petici
A kdes, jste se podepsal vy??? Mohli bychom to vidět, nebo, mohl byste alespoň naznačit, Hrdino...
Re:
No tak to samozřejmě, vždyť komouši si ty trényrky moc neprali... Na to nebyl čas...
Re: AKTIVISTA UČITEL.
#34: Edwin Zgragen - AKTIVISTA UČITEL.
Když ti to tady tak smrdělo, stačilo prchnout a dostudovat doma, ne?
Re: 58
Jeden je rád, že to nemusí nikde hledat. Že mu to sem prásknou kavalíři hnedle zatepla... Takže, práskačský dobytku... Nebavíme se tady o tvém fotrovi (i když bychom se možná pobavili), bavíme se tady o aktivním hnoji. Tak sem laskavě netahej svýho fotra... Není mu nejlépe, a je do smrti za trotla.
Re:
#59: překvapený ale v naději -
Tak teď nevím... Jste-li místní (což ostatně ani nelze), nebo nějakej aparátek, co si tam pořídil kdysi chaloupku... Společný majetek vám byl dobrý pouze pokud byl pouze váš... A o ukradeném??? To si snad děláte legraci, ne?
Re:
Šoupněte sem nějaký fakta. Roky, dislokace, hodnosti a hlavně Zimolův nástup... Děkuji
PS: Radní Zimola je mi zatím celkem ukradenej, páč je tady petice a její diskuze o Kučerovi, nebo ne?
Líbí se mi, jak se pravičáci vztekají,
Re:
To je stejný jak ze Sloupem... Taky si s ním "studoval", a hlavně co? Jinak, jak je na tom insolvence? Už je to na cajku?
Dobře nám tak...
Re: Re: AKTIVISTA UČITEL.
I člověk s nízkou inteligencí by pochopil, že když jsem volil v ČR, jak jsem napsal, že jsem studoval "doma" a nemusel "prchat". Takže co mi smrdí, jak píše ten "56", je obraz učitelských vyzyvatelů k odstoupení Kučery a Baborové. Rád bych zjistil jeho odvahu, jak vystupuje za vyšší platy učitelů proti jeho "chlebodárcům". Tomu "56" jasně nejde o školství, ale o vlastní zviditelnění a karieru proti zájmům skutečných učitelů. Takový anonymní "56" by měl vychovávat moje děti?
ZIMOLA NEMŮŽE BÝT SPOLEHLIVÝ HEJTMAN
Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.
#8: - Re: Pravdoláskaři pořádají hony.
Kdo viděl Kučeru,že někoho honil. Jedná se o napadání za kolektivní vinu. Je zajímavé, že Nečas se omlouvá sudeťákům za odsun který prý byl proveden na základě kolektivní viny. Před čtrnácti dny byly dva Italové odsouzeni za spolupráci se CIA. Italové nejsou demokrati! U nás za to dáváme vyznamenání.
Re: Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.
#74: - Re: Re: Pravdoláskaři pořádají hony.
No jo, vlastně. On tam byl na dovolený. Anebo, dyk on je vlastně pouštěl vratama ven. Už si vzpomínám, stačilo mu brnknout, kdy a kolik, a vrata byla dokořán, teplý čaj na cestu zajištěn a kdyby někoho bolela noha... Stačilo říct! Kučera ho naložil do Uazu a vlastoručně odvezl až na čáru. Ty kolektivní vino...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Děkuji za tuto petici
#45: - Re: Re: Děkuji za tuto petici
A ty ses podepsal, ty šmejde?