Petice na podporu JUDr. Kláry Samkové, Ph.D, advokátky.
Co tak ještě vyhodit tureckého velvysrance za zasahování do vnitřního dění v ČR? To ať si dělá doma, žádat potrestání za názor a ještě k tomu správný. Chytit za flígr, nakopnout do kaťat a vyrazit za hranice s razítkem ,,pobyt nežádoucí" ať si nezvyká na německou podělanost i u nás.
Re:
To bylo jasné každému kdo to přečetl kdo jste a hlavně čtenářům nejen PP. Viďte paní Lošťáková.
Re: Podpora JUDr. Samkové
#9: Tomáš Vališ - Podpora JUDr. Samkové
Kdyby byla paní JUDr. Klára Samková za svůj názor skutečně trestně stíhána, tak jsme zpátky v totalitě a to nesmíme dopustit.
Paní Samková mluví i za nás, měli by tu petici podepsat všichni slušní lidé..
Marie Dubanová
Re: Re: Podpora JUDr. Samkové
#114: - Re: Podpora JUDr. Samkové
S paní doktorkou Klárou Samkovou souhlasím. Konečně se našel někdo,kdo vyjádřil to, co my si jenom myslíme. Všichni ti, co osazují lavice- nebo křesla v Parlamentu, měli už dávno něco takového napsat. Ale oni hrají kjenom líbivou a pro ně dobře placenou politiku,náš názor je naprosto nezajímá.
Já jsem nevěřící a nesouhlasím s tím co dělali křesťané pro víru ve středověku. Islám je řádově o 500 mladší.....Já je tu nechci
Jasně, muslimové zabíjí v západní Evropě jak na běžícím páse a to je v pořádku, oni jsou ti hodní, ale paní Samková, která s tímhle svinstvem bojuje, je to největší ohrožení demokracie, co? Pokud někoho soudit, tak vlastizrádce typu Dienstbiera, Pelikána, Schwarzenberga, Kalouska, Špidly, Zlatušky, Sobotky, Šabatové, Bělobrádka, Halíka obou Stropnických atd!!!!
| This discussion has been closed. |
Napište petici proti islámu, za obnovení zemského uspořádání, proti přebujelému státnímu aparátu, proti zkorumpovaným soudcům....
Proč zrovna jenom Samková?
Jiří Noss