Petiční akce na podporu spisovatelky Lenky Procházkové a režiséra
Nepřihlášený uživatel#1 Feb 01, 2012, 14:23
Je to nejkvalifikovanější a občansky nejstatečnější vystoupení posledních let proti době bezpráví, kterou je třeba zásadně napravit
Nepřihlášený uživatel#2 Feb 01, 2012, 14:29
Nesouhlasím s prolomením restituční hranice před datum 25.2.1948. Nevěřím,že majetek v tomto rozsahu církev v 20.století vlastnila. Nesouhlasím s bianko šekem Vatikánu, kdy někdo vyčíslí majetek, aniž by vytvořil relevantní soupis.
Nepřihlášený uživatel#3 Feb 01, 2012, 14:48
Trestní oznámení na podezření porušení zákona může dát každý!A tak jsem také poslal trestní oznámení na vladu ČR s porušení § 220,§ 309,§310 na Krajský soud v Praze.
Nepřihlášený uživatel#4 Feb 01, 2012, 15:01
Z hlobi duše jsem přesvědčen o správnosti tohoto trestního oznámení.V případě nutnosti,jsem připraven vždy prosazovat jedině správné demokratické hodnoty jako takové.Jakožto tyto hodnoty prosadit i v tomto státě.
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 01, 2012, 15:10
Děkuji za tuto petici.
Nepřihlášený uživatel#6 Feb 01, 2012, 15:18
...s peticí souhlasím tak,jak je vyjadřuje i můj názor
Nepřihlášený uživatel#7 Feb 01, 2012, 15:57
Takřka za vše zlé v dějinách lidstva může církev...hromadění nakradeného majetku je jen špičkou ledovce špatností téhle sbírky nepoučitelných pedofilů a manipulantů...pokud tvrdí, že jejich hlavním posláním je služba...a to služba v pokoře, tak pár takových mezi nimi je, jsou obdivuhodní, ale v mizivé menšině...ti se ale o majetek nezajímají...že ano pane Graubnere a pod.
Nepřihlášený uživatel#8 Feb 01, 2012, 16:05
Zdravím Vás
Petice je dobrá věc, ale pozor , aby se nepřiživili některé parlamentní strany a nedopadlo to jako akcí "Děkujeme odejdete" Proti podvodné opoziční smlouvě V. Klause ODS a M.Zemana ČSSD. Kdy to chtěla využít Monika Pajerová k tomu, aby se dostala do parlamentu.
Seznamte s Peticí zástupce západních sdělovacích prostředků (tj. televize, rozhlasové stanice a tisk) zejména německou ARD. Ta to zveřejní.
Petice je dobrá věc, ale pozor , aby se nepřiživili některé parlamentní strany a nedopadlo to jako akcí "Děkujeme odejdete" Proti podvodné opoziční smlouvě V. Klause ODS a M.Zemana ČSSD. Kdy to chtěla využít Monika Pajerová k tomu, aby se dostala do parlamentu.
Seznamte s Peticí zástupce západních sdělovacích prostředků (tj. televize, rozhlasové stanice a tisk) zejména německou ARD. Ta to zveřejní.
Nepřihlášený uživatel#9 Feb 01, 2012, 16:06
Souhlasím s odstoupení vlády a přikláním se k
petiční akci
petiční akci
Nepřihlášený uživatel#10 Feb 01, 2012, 16:22
Doufam že Ji to vyjde
Nepřihlášený uživatel#11 Feb 01, 2012, 16:23
Souhlasim
Nepřihlášený uživatel#12 Feb 01, 2012, 16:25
Děkuji za toto občansky silné a statečné gesto, ráda se připojuji se svým podpisem.
Věřím, že společně to dokážeme. KS
Věřím, že společně to dokážeme. KS
Nepřihlášený uživatel#13 Feb 01, 2012, 16:34
Souhlasím se vším co je uvedeno
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nepřihlášený uživatel#15 Feb 01, 2012, 16:37
Takřka za vše zlé v dějinách lidstva může církev.
Nepřihlášený uživatel#17 Feb 01, 2012, 16:45
V tomto případě nesouhlasím s tvrzením, že co bylo ukradeno, musí být navráceno. Jsem přesvědčen, že majetek, který má být jakoby navrácen byl naopak ukraden obyčejným lidem. Kdo trošku čte dějiny ví, jakým způsobem církev majetek nabývala - odpustky, inkvizice, křížové války. To nemá s učení KRISTA vůbec nic společného.. Ať má církev skromný majetek, ale ať na něm také sama hospodaří. Není nic jednodušího než si nechat vrátit něco, co mě vlastně nepatří a pak na tom nechat robotovat jiné, tak jak to dokázala většina novodobých zbohatlíků. Ale proti politické zvůli stejně nic nezmůžem, i když již kardinál Tomášek ( a toho jsem si za jeho vystupování vážil)se spokojil s majetkem již vydaným.
Tesař#18 Feb 01, 2012, 16:50
Re:
#3: - Trestní oznámení lze podat na PČR, ta potom - zjistí-li, že se jedná o trestný čin - předá věc k dalším úkonům na příslušné státní zastupitelství. Nebo je možno trestní oznámení pofat na státní zastupitelství a to nařídí PČR vyšetřování.
Nepřihlášený uživatel#19 Feb 01, 2012, 16:54
jsou-li opět vedeny tendence církev přirovnat k státní instituci vládnoucí, pak....
Bude -li církev spravovat stávající majetek jako dobrý hospodář....
Sám Ježíš vyházel kupce z božího stánku, že kupčení není základem víry, základem víry je úcta a pracovitost...
Bude -li církev spravovat stávající majetek jako dobrý hospodář....
Sám Ježíš vyházel kupce z božího stánku, že kupčení není základem víry, základem víry je úcta a pracovitost...
Nepřihlášený uživatel#20 Feb 01, 2012, 17:03
Ztotožňuji se s argumenty Lenky Procházkové a rovněž se závěry, které z těchto argumentů zcela logicky vyplývají. Podezření ze závažné trestné činnosti, byť ve stádiu pokusu, podporuje i to, že občanům nebylo umožněno seznámit se se soupisem majetku, který má být církvím vydán, ani jeho skutečné ocenění.
Nepřihlášený uživatel#21 Feb 01, 2012, 19:07
Nejde vracet něco, co dotyčný v době, kdy o to měl údajně přijít, nevlastnil
Je dobře, že tato petice vznikla i že jednání, které není v souladu s právem a může být na ně pohlíženo jako o trestný čin ve stadiu pokusu, nebylo přejito mlčením...
Marek
Marek
Nepřihlášený uživatel#22 Feb 01, 2012, 19:08
Jsem s Vámi. Čermák
Nepřihlášený uživatel#23 Feb 01, 2012, 19:22
Odvážná žena..Smekám.. :o)
Není přece možné,aby církve kradly celou dobu v minulosti a chystali se krást ještě ve větším !!!!
Není přece možné,aby církve kradly celou dobu v minulosti a chystali se krást ještě ve větším !!!!
Stanislav#24 Feb 01, 2012, 19:52
podporuji krok p.Procházkové bez výhrad
Lada#25 Feb 01, 2012, 20:11
Když jim to ten bolševik Josef II. sebral, ať jim to zase kouká pěkně vrátit!!
Nevidím důvod, proč by to za Josefa II. měli vracet občané Česka.
Nevidím důvod, proč by to za Josefa II. měli vracet občané Česka.
| This discussion has been closed. |