Petice za zákaz používání herbicidu Roundup
oni to jenom přemenují...
heh
Re: heh
Jako volit mezi zdravím a zarostlou zahradou?? No já mám tedy jasno!
#6: žulda - heh lidé jako jsi ty jest to, co trápí tuto zem... hlupáci
Svět podle firmy MONSANTO...
#6: žulda - heh jj podívej se na to i z té druhé strany... https://www.youtube.com/watch?v=4_xA7z7S_i4
This comment has been removed by the person who wrote it.
Musím se přiznat, nalila jsem malou skleničku ,,Rondapu" pod vysoký strom který mi stínil u domu, řekli mi, že se to používá na plevel-hubení.Myslela jsem že uschne pár větví.Byl to strom starý přes 30let vysoký sedm metrů.Do roka celý uschnul.Lituji že jsem poslechla souseda, nevěděla jsem co je to za humus.Vysadím nový strom na své náklady, ale moc mě mrzí co jsem udělala zpět to nevrátím
Použití Roudupu jako desikantu?
Roundup je údajně používaný jako desikant, který urychluje a standardizuje zrání řepky a slunečnice. Další desikanty jsou používány pro standardizaci úrody drobného ovoce (višně). To vše má usnadnit strojovou sklizeň. Chci, aby o tomto byly zveřejněny podrobné informace, vč. o rizicích pro zdraví člověka a vlivu na přírodní prostředí, na živočichy, rostliny a na mikroorganismy. Není nic smutnějšího, než zčernalá pole slunečnice na moravských lánech. A také je dost hrozivá představa, že rezidua desikantů jsou v rostlinných olejích určených ke spotřebě pro přípravu pokrmů.
Re: Použití Roudupu jako desikantu?
#23: Anna Lepšová - Použití Roudupu jako desikantu?
Nepoužívejte cizí pojmy, které neznáte, zesměšňujete se. Také by nemělo být víc než dvě "údajně" v jedno souvětí.
| This discussion has been closed. |
CHCETE MIT ZDRAVOTNI PROBLEMY?
CHCETE NICIT VSE ZIVE KOLEM VAS?
CHCETE ZPUSOBOVAT ZDRAVOTNI PROBLEMY VASIM CTYRNOHYM MILACKUM?
POKUD JSTE ALESPON NA JEDNU OTAZKU ODPOVEDELI ANO, PAK PROSIM POUZIVEJTE ROUNDUP I NADALE - VASE DIAGNOZA JE PSYCHOPAT.
HEZKY DEN :-)