Petice za záchranu porodnic v ČR
A co nato Česká lékařská komora? V jakém je vztahu ČLK ke Sdružení?
který dokáže porod dovést ke špatnému konci. Toho jsme si jako manželé naprosto jisti. S + L Markovi.
Re:
...no právě...tam kde neztíhají, nemají čas na alternativní porody - pěkně v klidu pracovat s nastávajícíma rodičema a snažit se jim vyjít vstříc...na tohle mají čas právě v těch malých porodnicích, kde je porodů méně a rodičkám se mohou jednotlivě věnovat...
Re: Re: Perte do mě ať je po mě :D
#26: bába babicí - Re: Perte do mě ať je po mě :D
Souhlasím zde s asistentkou, je to hrozná blbost rušit prodnice, NAC???? už tak se díky dnešní době rodí málo děti z finančních problému to nejde, tak chchete jetště rušit porodníce: taková kravina, nejen že za to chchou nehorázné peníze ale rušit to? kdo tohle vymyslel nebyl normální, zrušte casína, cigarety, bary, herny, ZA TOTO VÁM ASPON KAŽDÝ PODĚKUJE ale rušit porodníce? naprostá hovadina, kde pak budou ženy rodit DOMA? né asi jo, pač newbude kde prodo vykonávat. a jezdit z ostravy do olomouce, TREBA a trpět tak v horznych bolestech každa žena je ráda že to bude mít za sebou natožř aby jezdila nějaké kilometry do porodnice, JE TO KRAVINA,,,, TEN KDO TO VYMYSLEL KOLIK MĚL ASI PROMILE??
PETICE
Věra Schmidová
Žádám, aby kompetentní osoby uvažovali zodpovědně!!! Protože pokud NE, tak nemají na svých postech co dělat!
Eva Čížková
nejdříve omezit nebo úplně zrušit porodní asistentky,
teď i malé porodnice...
Co přijde dál?
| This discussion has been closed. |