Petice za rekonstrukci Horáckého zimního stadionu
Stadion dukly rozhodně věcí celé vysočiny není!!!!Co je to za blábol,že všechny kraje mají halu????Zlín,Olomouc dalších pár je opravených starých...
Re:
Rozhodně není!!!!Doufám že tam z kraje nepůjde ani koruna!!!
Re:
ááá, Třebíčáci jsou už i tady :-))
Oprava zimáku nemusí být jen oprava pro hokej!
Jihlava je uprostřed naší země. Ideální místo pro konání některých jiných kulturních akcí či sportovních akcí, kde se může 6 tis.lidí schovat pod střechu. Když by se opravil zimák a počítalo se i s kulturou a jinými sporty, tak by to bylo OK, a zároveň by to bylo i "krajské" rozhodnutí.
Kolik budou stát vstupenky na baráž až bude nový zimák 1000kč a za děti 950kč . Jděte někam . FCV Oléééééé
Re:
A další chudáček. To musíš začít makat abys na to měl.
Re:
Zdravím,
Ta Vysočina je ostudou fotbalové ligy,ta by měla hrát divizi! Hlavně,že když se tam narvala tribuna,která byla pomalu dražší než rekonstrukce celýho zimního stadionu!!!
nevěřím.Sport je nezajímá a nerozumí mu.Mám s nimi negativní zkušenosti.Měli bychom jim to ve volbách sočítat.
Miroslav Straka.
Dukla, černá díra na prachy.
Stadion
Zdravím, mohl by sem prosím nekdo poslat odkaz na info, co konkrétne je se stadionem špatně? Když to srovnám s plechovkou na Slavii kde mají povoleno hrát ELH, tak je to krásnej staďák apro těch 3000-4000 lidí, co chodili na playoff stačí, nebo ne?
Re: Stadion
Se stadionem je spatne vsechno. Zazemi pro hrace, divaky, atd atd. Hlavne zivotnost strechy je povolena statikem do konce roku 2018. Dale se prislo na to, ze je i nejak narusene obvodove zdivo. Hold kdyz se na to 50 let nesahne a delaji se jenom nejnutnejsi opravy a rozhodnuti o rekonstrukci se prehazuje ze zastupitelstva na zastupitelstvo, tak jednoho krasneho dne se muze stat, ze se brany zavrou a Dukla nebude mit kde hrat.
Re: Re:
Jedina ostuda je tady dukla,chteli byste cucat prachy z Jihlavy ale jinyho sponzora si najit to ne.Kdo by taky daval prachy do komunistu,lampasaci.FCV DO TOHO!
Re: Re: Re:
#18: spartak jihlava - Re: Re:
A víš ty vůbec, že je tady dost lidí, co chodí na fotbal i na hokej? A, že teď nadáváš lidem do lampasáků, co za chvíli potkáš na fotbale? Buď jseš klasickej sobec (peníze dávejte jenom do toho, co zajímá mě) či se ti nedostává inteligence.
FCV a HCD
Já bych prosil se tady nehádat mezi sebou. Nikdo neví,kdo to psal,taky to mohl být někdo z Třebíče. Proto nereagujte na hloupé nadávky. A za mě jedině
HC DUKLA JIHLAVA + FC VYSOČINA JIHLAVA
FCV
A kdo na fotbaláku platil tribunu a vyhřívanej trávník? Město, takže asi tak ;)
Re: FCV a HCD
za mě Dukla Jihlava + Zbrojovka Brno asi tak 30 let
Re: Re: FCV a HCD
Já jako Jihlavák fandil vždy pouze jihlavským týmům, kdysi to byla Modeta Jihlava, později Spartak a jeho následovník Vysočina.
U Dukly je to jasný, ta byla vždy jen ta jediná. Takže těch let už taky bude požehnaně :-)
Opravený zimák, který by sloužil, jak pro hokej, tak pro jiné kulturní akce by byl chloubou Vysočiny.. Prosperovala by z toho celá Vysočina, takže rekonstrukce určitě ano! Kdyby město zainvestovalo do stadionu, tak se to můžou hrát obě nejvyšší soutěže a takových měst není moc.. Dále nechápu soupeření FCV a HCD.. FCV peníze od města dostáva stejně jako Dukla, takže v čem je problém? Ano, Dukla dostává peněz víc, ale proč ta nenávist? Spoustu fanoušků chodí jak na hokej, tak na fotbal a byla by přece paráda vidět v 50 tisícovém městě obě nejvyšší soutěže a vidět soupeře jako jsou Sparta, Plzeň, Brno jak v hokeji, tak ve fotbale! Pojďme všichni bojovat za stadion a udělat z Jihlavy město, kde bude multifunkční hala a obě nejvyšší souteže!!
| This discussion has been closed. |