Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše
Re:
Bohužel - tento trend již nastal - vždyť do nedávna ministerstvo kultury vedl zubař!!!!
Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše
#4: Ivan Vohrna - Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše
Vaše dedukční schopnosti bych opravdu chtěl mít. Srovnávat Dobeše s Mengelem je absurdní. Vzhledem k tomu, že studuji a pohybuji se v prostředí studentů, tak vím, že velká část lidí s titulem je v dnešní době skutečně "retardovaná". Což samozřejmě není myšleno doslovně, jako lékařská diagnoza jejich zdravotního stavu. Pan ministr tím pravděpodobně myslel to, že by rád zabránil tomu, aby podprůměrní lidé dostávali vysokoškolské diplomy jak na běžícím pásu. Nemyslíte??
Nic nejde tolerovat věčně...
(Student ČVUT - Fakulta informačích technologií, Praha)
Nesmyslné srovnávací testy, které mnohdy žáci vyplňují formou pokus-omyl, často žáka s nízkým IQ vynesou mezi nadprůměrně nadané. Výroky pana ministra o pětiminutových přestávkách atd. svědčí o naprosté neznalosti školního prostředí (a je vidět, že ani z psychologa z něj mnoho nezbylo, ldyž takový výrok dokáže vypustit z úst). O speciálních a praktických školách se zmiňovat již nebudu - petici jsem rovněž podepsala. A mohla bych psát dále a dále a.....
přestěhujte se do Severní Koreje, tam budete pochopen a můžete i sborově plakat a ušetříte za hovory na mobilu, neb jsou zakázány.
Re: Re: Nesouhlasím s Vámi
V čem se to projevilo paní Marková? Já z pozice otce dvou dětí nic takového nevidím. Ale doufám, že mi to objasníte. Ono totiž napsat o někom, že je nejlepší nebo nejhorší, ještě neznamená, že to tak je. Já se ve svém protestu opírám o zjevné znepřístupnění vzdělání pro všechny /školné!!!, rušení tříd atd./. V čem tkví tedy vaše chvála? Děkuji za odpověď. Ševčík
Re:
Věříte, že na webu, kde se probírá prostest proti ministru školství, by člověk nečekal, že se objeví lidé, kteří se školstvím a hlavně se školou nemají vřelý vztah? A u vás je to bez diskuse tak. Nebo jste bohužel produktem školství, které tu propaguje pan ministr. Váš atak na pana Kovalčík, je totiž z těch nejprimitivnějších. Je to stejně hloupé, jako kdyby vás někdo posílal zase na Haiti, nebo do Rwandy, tam všude je totiž kapitalismus. Ševčík
Předmět
No jasně petice je názor, ale těžko odhadnout, zda může být účinná. Zvlášť v poslední době, kdy si lidé ve funkcích nějak pletou službu pro nás s "malou domů" bankám, svým stranám, sobě....
Tady už snad pomůže jen něco jako defenestrace... Ne snad, že Dobeše hodíme oknem... Ale vynést ho z MŠ a posadit ho na ulici... to by mohlo stačit - pro začátek :)
| This discussion has been closed. |