Petice za novou cestu na Zátiší v Orlové
Rekonstrukce Orlové.
Dobrý den,
je v plánu také rekonstrukce letního koupaliště v Orlové?? Je už mimo provoz od roku 2011.
Předem děkuji za odpověď.
Re: Rekonstrukce Orlové.
#2: Radek D - Rekonstrukce Orlové.
Hezký den Radku,
koupaliště bohužel Orlová mít zřejmě nebude. Zastupitelé mají jiné plány s tímto areálem. Vše je bohužel "tajné". Informace zjišťujeme.
DROZDÍK Petr
eOrlová / www.eorlova.cz
Podpora petice
petici samozřejmě podpořím. Pokud mi poskytnete nějaké bližší informace kdo je v petičním výboru či jaké máte plány s rozšiřováním petice, informujte mne.
DROZDÍK Petr
eOrlová - www.eorlova.cz
Re:
Policie tam vybírá pokuty, protože tam řidiči jezdí jak hovada a nám to pochopitelně vadí jak kvůli hluku, prachu, tak kvůli tomu, že se skoro bezpečně nedá jít po chodníku natož s dítětem a dále taky je ve špičce problém vůbec vyjet z vlastního domu. Tu policii tady chceme už se tu magoři předjíždějí i přes chodník..... i tak často měří dole pod kopcem což pro nás nemá logiku
Re:
Ano chodník je zde katastrofální, ale bohužel chodníky jsou ve vlastnictví přilehlých domů a když se jednalo kdysi o prodeji chodníku městu, tak bohužel se objevil zřejmě jeden občan, který ten kousíček pozemku odmítl prodat, takže z toho sešlo. Ale možná by stálo za to zkusit s majiteli a pak městem začít jednat, ikdyž pochybuji, že by teď město chtělo chodníky odkoupit ikdyby za symbolickou cenu....
Re: Re:
#9: - Re: Pokud jsou, jak píšete, chodníky ve vlastnictví přilehlých domů, je třeba začít jednat s těmito majiteli, tedy domy.....já sám ale nevím, jak se jedná s domy, ještě jsem s žádným domem nejednal...
| This discussion has been closed. |