PETICE PROTI ZRUSENI NEMOCNICE VE STERNBERKU !!!!!!!!
Hoax
To však neznamená, že byste neměli petici podepisovat, jistota je jistota :-)
Kuba
Strašná nemocnice
Perfektní nemocnice
Re: Hoax
Vazena pani/pane Hoax. Jmenuji se Jitka Kanova, narodila jsem se ve Sternberku, kde jsem zila do svych 21 let. Nemocnice ve Sternberku mi nekolikrat zachranila zivot pri smrtelnych zranenich, velmi kvalitne pecovali o me prarodice. Jsem soukroma osoba, tato petice je obcanska petice, nikoliv soukroma firma
(Lobbing). Mohu Vas ujistit, ze veskere hlasy budou jednou mesicne vytisteny a predany nemocnici ve Sternberku. S pranim pekneho dne, Zdravi Jitka Kanova.
Je divné že tolik let tady něco fungovalo a najednou přijdou nějací mafiání...samosebou pro prachy udělají všechno...o lidi jim nejde ani v nejmenším...a jen tak prostě zrušíme špitál,tohle nemuže projít!!!!Jsem rodilá šternberačka a rozhodla jsem se tu žít,nikam se nestěhovat,ovšem sleduju,jak toto město jde s prominutím těžce do "dupky"...bez kina,divadla,bez lázní,BEZ NEMOCNICE,tomu říkám likvidace:(
Jana
Re: Re: Hoax
Vážená paní Kánová, já jsem samozřejmě ve Šternberku nikdy nebyl a ani nevím, kde je Šternberk na mapě.
Podle mých nejnovějších informací by tato uměle vyvolaná kritická situace okolo šternberské nemocnice mohla být součástí kampaně pana Zemánka do Krajského zastupitelstva.
Re: Re: Re: Hoax
Vazeny pane,
jedna se o velmi zajimavy postreh, vzhledem k tomu, ze smlouva mezi skupinou Agel a VZP jeste neni stale podepsana, povazuji zruseni nemocnice stale za velkou hrozbu a jak rikate, lepe je podepsat petici, pro jistotu.
Text petice?
Re: Text petice?
Dobry den, kliknete prosim na #Podepsat tuto petici # a pak sjedte uplne dolu , kde najdete kolonky na vyplneni jmena, prijmeni, emailu.
S pranim pekneho dne, Jitka Kanova
Re: Re: Text petice?
#18: Jitka Kanova - Re: Text petice?
No to jsem našel, ale pod co se podepisujeme? Kde je text petice? Komu je adresována? Kdo je petiční výbor?
už si v tomto státě připadám jako z jiné planety, nevím už čemu a komu věřit. Snad se v tomto případě vážně bude myslet na lidi. Zrušení této nemocnice? Pevně věřím že je to jen blábol a že k tomu opravdu "nedojde".
Re: Re: Re: Text petice?
#19: Globusman - Re: Re: Text petice?
Vazeny pane "Globusmane", dekuji za Vas prizpevek.
Text petice zni:
PETICE PROTI ZRUSENI NEMOCNICE VE STERNBERKU !!!!!!!!
Je adresovana vedeni nemocnice ve Sternberku na podporu nemocnice Sternberk, okr. Olomouc.
Vzhledem k tomu, ze jsem zalozila tuto petici teprve vcera, zatim jsem v peticnim vyboru pouze ja, Jitka Kanova, Zlinska 12, Brno Slatina.
Petice bude pravidelne (1x do mesice) odevzdavana do Nemocnice Sternberk.
S pranim pekneho dne, Jitka Kanova
Re: Re: Re: Re: Text petice?
#22: JITKA Káňová - Re: Re: Re: Text petice?
Vážená paní Jitko, omlouvám se za toho Globusmana, jsem Dušan a Globusman je moje přezdívka.
Petice má nějaké náležitosti a ty se musí dodržet. Jsou to:
- text petice
- jméno, příjmení a bydliště toho, kdo petici sestavil nebo jména, příjmení a bydliště všech členů výboru
- jméno, příjmení a bydliště toho, kdo je oprávněn členy petičního výboru zastupovat
- adresát petice (správní orgán) a datum.
Adresátem petice jsou orgány státní správy či samosprávy, což nemocnice není.
Text petice by měl začínat nějak takto: My, níže podepsaní občané, nesouhlasíme... (např. se zrušením nemocnice) nebo: My, níže podepsaní, požadujeme... (např. zachování nemocnice). To, co jste uvedla jako text, je pouze název petice...
Dobrou noc
| This discussion has been closed. |