PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"
Re:
Budeme=li argumentovat "lidskou přirozeností", pak výzkumy potvrzují, že přirozená není rodina, ale promiskuitní vztahy. A.H.
Re:
Milí příteli, nehrajte nám tady na city, zásadní chybou bylo uvěřit, že by snad homosexuální LGBT agenda mohla tvrdit pravdu. Sám mám osobní zkušenost, že tito lidé používají jen zkreslené informace, polopravdy a lži, aby dosáhli svého cíle. Už samotné registrované partnerství byl zásadní omyl. Tehdy homosexuálové slibovali hory doly a dušovali se, že nebudou požadovat adopci. Kdyby tehdejší politici nenaletěli a věděli to co my víme teď, tak by tento zákon nikdy neprošel. Důvěřovali a to byla zásadní chyba.
Připadá mi to úplně přesně jako v té pohádce o Budulínkovi, "Smolíčku pacholíčku otevři nám svou světničku, jen dva prstíčky strčíme a hned zase půjdeme...". LGBT agenda jde úplně stejnou cestou.
Takže je jistě správné dát děti těmto lidem, jestli jsem to správně pochopil: www.petice-adopce.cz/fotogalerie/
Tomio Okamura
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Co to proboha melete za hovadiny? Jaký jeden rodič a jeden cizí člověk. Při adopci není ani jeden rodič vlastní, oba jsou defakto cizí, tudíž jde je především o to, aby byla rodina úplná, tedy aby v ní byl přítomen jak ženský, tak mužský element, aby mohla být výchova dítěte plnohodnotná, což homosex.páry nesplňují!!
Jsem proti adopci homosexuálním párům, je to proti přírodě a je to nesmysl mít "dva tatínky" nebo "dvě maminky" !!
oproti ADOPCE DĚTÍ HOMOSEXUÁLY.
Je možné, že v návalu denních informací a při sběžném přelétnutí názvu utkví lidem v mysli jen: PETICE ADOPCE DĚTÍ HOMOSEXUÁLY.....
prosím, proto zvýrazněte "proti zákonu".
Jinak velké, veliké díky za tuto snahu, aktivitu, ochotu, svědomí, nastavování tváře, dělání si potíží atd.
S manželem vnímáme jak silný je tlak v této sféře.
Jsme s vámi i v modlitbách :)))))
Re:
Ano, dětský vývoj je ryze složitá věc a dítě pro svůj plnohodnotný duševní vývoj potřebuje oba vzory, jak mateřský, tak otcovský. Jakýkoliv jiný (alternativní) systém je cestou ku zkáze.
Re:
Ano. Tvrdit, že adopce dětí vyřeší krizi hetrosexuálních rodin, je jako tvrdit, že krizi školství (klesá úroveń vzdělání, vysoké školy chrlí tuny rychlokvašek z humanitních oborů, kteří nemají kde se uplatnit, všude bují šikana) vyřešíme tím, že školy úplně zavřeme a raději zavedeme domácí výuku. Nakolik je to nelogické řešení, natolik toto zcestné řešení proklamují zastánci LGBT.
Re:
Aha, takže dle téhle logiky "absolutní svobody" nebudemne upírat ani práva pdofilům, ne? Ostatně s probíhající islamizací si musíme zvykat, že jich tu bude čile přibývat. A co takhle práva sadistických vrahů? Nebudeme jednou také pro jejich potřeby např. prodávat odsouzence? Přece nebudeme nedemokraticky upírat jejich práva jako bolševici? Současná naha vyhovět na lidských právech všem vede k těžké absurditě a diskriminaci normální většiny, což je nepřípustný jev.
Re:
#93: - Za redakci prosíme o slušné vyjadřování, děkuji - REDAKCE PETICE
Jsem ostře proti adopci dětí do homosex. rodin, jak k tomu takové dítě chudák přijde. Není to normální mít dva rodiče stejného pohlaví a pro dítě stresující a nepříjemné a může to ovlivnit výchovu i jeho postavení mezi spolužáky ve škole. Tohle prostě neschvalovat ani omylem, to už je trošku moc.
Protože jsem zastánce rodiny - muž a žena, nepodporuji převrácené myšlení, aby muž byl s mužem a žena s ženou!
Mám křesťanský pohled, věřím ve Stvořitele, který stvořil muže a ženu k jistému úkolu, proto, aby plodili děti a byli tou hlavní oporou dítěti. Dítě potřebuje vzor muže - otce a ženy- matky. Jen tak může národ být zdravý.
Držím se, co je napsáno v Bibli, postoje a principi ohledně rodiny i jiných věcí čerpám z Bible.
S úctou Horčičková Jaroslava
Kdyby se lidé řídili Božími zákony, nebyl by svět tak zvrácený.
| This discussion has been closed. |
Co Vám ty děti udělaly, že nemohou mít dva rovnoprávné rodiče jako děti při adopci heterosexuálním partnerem? Proč si na nich realizujete svůj vztah k homosexuálům?