Petice proti uhrazování a odpouštění dluhů Anny Sivákové
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Napsal sem Mobilkom
Dobríí deň mé jméno je Josef Gogola a mám exekuci zaplatíte mi ju sem rom nepracuju hraju automaty a ani nevym jak ta exekuce vznikla ja nikde nic nemel nikdy sem si nic nepůůčil.
A mislym si že biste mi to taki mohli zaplatit jinak je to dyskryminace.
Prosym o odepsani je to slusnost
já to nepodepíšu
Re: já to nepodepíšu
Jsi retardovanej a z jakých daní si myslíš že je to zaplacené, kdo si myslíš že tohle všechno platí pokud pracuješ a platíš daně tak i ty
Re: Re: já to nepodepíšu
jelikoz jim to odpustil (zaplatil) operator tak to z mejch penez nejde.. on si to ten operator vybere jinak na lidech ale nee z dani ;)
Jiras Karel
Chci, aby se v této zemi přestalo měřit dvojím metrem.
Jiras Karel
A to je přesně ono to, že je v tomto státě takový bordel tak za to můžou takoví lidi jako jsi ty!! Samozřejmě, že je to z našich peněz a z tvých taky a to ještě nevíš, že ti z daní každý měsíc strhávají takovou částku peněz, aby z toho mohla slušně žít jedna cikánská rodina ty joudo.
Když se na to všichni vykašlou a budou se starat jen sami o sebe tak se nic nezmění, podívej se kam, až jsme to dopracovali s naší integrací cikánských ,,spoluobčanů" do naší společnosti. Když se na to totiž lidi vykašlete, tak na tom cikáni budou parazitovat stále víc.
| This discussion has been closed. |
Petice