PETICE PRO ZACHOVÁNÍ DĚTSKÉHO HŘIŠTĚ A ZELENĚ
Re: ale přemýšlí, jen bohužel nad tím, jak komu přihrát nějaký kšeft...
... je na čase se jako občané přestat pouze rozčilovat nad pivem v hospodě a začít něco dělat. Protože si úředník myslí, že může všechno. A to rozhodně není to v čem by většina z nás chtěla existovat.
Městs.úřadu,kteří navrhují Regulační plán.
Závěrem hlasuji pro zachování dětského hřiště a zeleně v ulici Lipová.
Nováková Anna MUDr,Brandýs n.L.,Kralupská ul.
Re: Děkuji za Váš názor
Jsem rád, že Vás nenechávájí lhostejnou navrhované změny v sídlišti U nádraží. Ve mestě Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi je podobných "podivností" více, začali jsme s dalšími občany řešit to pro nás nejpalčivější, ale do budoucna se chceme více snažit o dialog s radnicí i na jiná témata.
Děkuji za Vaši podporu a přeji hezký den,
Petr V.
Blamáž IDIOTŮ a PLOCHÝCH HLAV...
pít Káranskou vodu, jezdit po novém Mostě za 7 měsíců, užívat si Trhů na náměstí za 30MEGA, zdokonalovat Nemocnici a vyhlášenou Porodnici a užívat si peněz z Dokonalého jejího prodeje, stavět za to ŠKOLKY, rozprostřít síť OBCHOĎÁKŮ i Boleslavákům, parkovat u oblíbených obchodů Zdarma, jezdit na Hrušovák po krásné Stezce, Povolit zavedení optických kabelů do paneláku, postavit si Vlastní kotelnu a stát bezplatně před Vlastním DOMEM, nechat DĚTI HRÁT NA HŘIŠTI.... TO JE NÁŠ ŽIVOT
P.S.: ... ANO mohl jsem to napsat i vulgárně, jistě by stačilo méně slov ...
šílenost!
Tady se asi někdo zbláznil! Jedno hřiště pro malé děti uprostřed sídliště a chtějí ho zlikvidovat? :-O A co občané bydlící v okolí? Místo trocha zeleně zase jen beton a auta vjíždějící a vyjíždějící z garáží :-(((
Proč tolik hněvu?
A co děti, mají si kde hrát? Nemají. No a co?
Předmět
Napsat komentář...
...opravdu jediné hřišťátko pro mrňouse nedávno dovybavené a zrekonstruované, nebydlím v Brandýse, ale mám tam dceru a vnoučata a vím, že tam chodí spousta maminek s dětmi, držím Vám všem palce, nedejte se.....
Kde si mají naše děti hrát? V garážích mezi auty asi těžko!
This comment has been removed by the person who wrote it.
ve městě, ale dětské hřiště je nenahraditelné
a také nutné. Prosím zodpovědné o jiné řešení, které se jistě najde.
Vážení, naši " zastupitelé" které jsme si do vedení města zvolili, na straně jedné město zkrášlují a na straně druhé chtějí s ledovým klidem udělat takovou prasárnu. Též jsem přesvědčen o tom, ( určitě se mnou bude většina souhlasit)
že lze nové parkoviště vybudovat na jiném místě - například na stávajícím městském pozemku u PENNY, kde se parkuje již dlouhou dobu, nebo někde za vlakovým nádražím!! To by asi bylo daleko menší zlo, než ZNIČIT dětské hřiště a ten kousek zeleně, který tady máme!!!! Nesmíme dát novodobým mocipánům volnou ruku, aby si dělali, co chtějí ONI a ne občané - voliči. Je čas jim připomenout, že budou volby a občané nebudou volit toho, kdo chce jakýmkoliv způsobem jít proti nim!!!!
super proti takovým krokům je třeba bojovat ze všech sil, na náměstí všechno zelené zničili, ta košťata co tam zasadilí usychají a stín nedávají
| This discussion has been closed. |