Petice na podporu trenéra Michala Jägera
Tak nezlobte se na mě . Opravdu nemáte rozum.
Dobry den vsem fanouskum hokeje,na 100% stojim za trenerem p.Jagrem,chodil jsem se synem od jeho 5 let na treninky na zimak v K.V.Dnes chodim s vnouckem 6r.tamtez.Cca dohromady 30r.Vzdycky byl a bude PAN trener BUH jak na lede tak v satne!!! Juniori z Klasterce jsou blbci a vedeni mesta jsou byvali komousi,fanousci Klasterce VYHODTE je z radnice na ulici!!!
Re:
Josefe mas pravdu,jezdil jsem s klukama na zapasy,po kazdem kartaci sel vykon nahoru.Revokujte ten nesmysl na radnici!!!!! Pan Michal Jager ma mou plnou podporu.Nebudou-li takovi treneri,co se obetuji,pujde sport do kytek. Josef Soukup 62.
tohle je moc !!!!!!
Re: tohle je moc !!!!!!
#191: Rugby Boy - tohle je moc !!!!!!
Vzhledem, že ze zájmem čtu názory lidí na vzniklou situaci, můj příspěvek je č.176, věřte mi, to co předvedli mazánci , potažmo hvězdy, co si oni o sobě myslí, se nedeje jen v Kláštereckém hokeji, trénuji dorost v fotbal, momentálně mám oba dorosty, děti, které jsem si vychoval od mala k obrazu svému tak fungují což těší, ostatní, problém, s docházkou, kouření trávy, chlast, bohužel se to již objevuje i v žácích, je to obraz společnosti a výchovy v rodině. Ve škole se učitelé bojí něco udělat aby je nevyhodili, nebo rodiče nežalovali. Je to hnus a bohužel zákony to ještě podporují, nás učitel mydlil, na tréninku i trenér, když jsme neposlouchali a běda kdybych si stěžoval doma. Trenéři bylo by lepší se na to vyprdnout ať to jdou dělat takoví blbci co dřepí na radnici v Klášterci včetně pani starostky a rozhodují o nesmyslech zároveň s poslanci.
Re:
je zvlastni jak lide dokazou zapomenout na sve dospivani obzvlaste pokud v te dobe delali aktivne nejaky sport . Nas !!PAN!! Trener si nechodil daleko ani pro facku a neodvazili jsme se o tom doma ani ceknout ! trener ma mit nejakou autoritu nevim jak by treninky , a zapasy vypadaly kdyby se trener choval k dorostu nebo k juniorce jako k sobe rovnym . mám syna a nastesti ja na sve dospivani nezapomel a doufam ze ho ke sportu privedu taky a proto budu rad kdyz budu vedet ze bude pod prisnym dozorem a zaroven mi Trener pomuze smerovat jeho vyvoj spravnym smerem !!!!! Ovsem jestli se kluby budou takhle chovat ke svym Trenerum tak se na to muzou vsichni vyprdnout. Misto na zapasy a treninky muzou jezdit na chaty a na lyze! Trenerum skladam velkou poklonu a preji jen mnoho uspechu s jejich sverenci a pevne nervy .
(Honza)
Re:
Moje řeč! A hoši, mladí a neklidní hokejisté, protože vím, že i toto čtete, zkuste si do života vzít z projevu trenéra to, co je pro budoucí život správné. Jeho projev, byť okořeněn několika peprnými výrazy, je totiž opravdu o pokoře, poslušnosti, cílevědomosti, snaze Vám do života dát sebevědomí, vztah ke správným věcem bez podrazů, rovné jednání a spolupracujícímu kolektivu jeden za všechny a všichni za jednoho. Nejen Vy pánové, ale i trenér, i trenér !
| This discussion has been closed. |