Petice na podporu Ferdinanda Porsche
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: bla bla
O p. Pavlu Hrstkovi, iniciátorem pro odstraneni cedule a napisu F. Porsche
http://podvodnici.net/hrstka-pavel/
Historie x současnost
Re:
Isn't it time to let go of political correctness for the sake of political correctness and concentrate on the good things Ferdinand Porsche did for todays' world? Let the world speak in behalf of Dr. Porsche, not the politicians.
Re:
A toto prosím píše člověk,který není schopen se pod svou větu ani podepsat,myslí,že to hovoří za vše.
Re:
#13: Golficek1 - Vy jste mě fakt pobavil .... hlavně, že se máte s čím mazlit. Historie je k ničemu, jde hlavně o plný břicho.
Pochopím, že se Vratislavice nebudou hlásit k Henleinovi, ale u Porscheho mě to příjde zvláštní. Swarovski taky dělal dalekohledy pro Wehrmacht a stejně tak pro ně jely naše zbrojovky.
Jsou v životě okamžiky a situace které mohou náš život tak obrátit Vám i celé rodině že mnozí z Vás upřímně nejen že netušíte jak by jste se zachovaly, a ne vždy když jeden něco myslí dobře ten druhý toho nezneužije ve svůj prospěch a neprospěch mnoha co by jste ani nečekaly.Buďme rádi za to že se do podobné situace nedostáváme a nemusíme to řešit.
Attilio
Re:
Doporučuji Vám ke studiu následující odbornou literaturu. Možná byste se po přečtení do petice nepustil.
Guido Knopp: Hitlerovi manažeři
Robert Gellately: Kdo podporoval Hitlera
Reinhard Osteroth: Ferdinand Porsche
Předmět
http://cs.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_Porsche
Vy jste ten článek nečetl? Není tam snad jasně napsáno, že FP byl nacista, člen NSDAP, SS (SS-Oberfuhrer), že dostal SS-prsten cti, atd. atd.? Aha, u něho to lze omluvit, jasně, už to chápu. Kdyby ho nebylo, asi bysme jezdili pořád na koni.
Geniální konstruktér
Udivuje mne čím se dotyční lidé mohou v dnešní době zabývat. To nemají nic jiného na práci než-li špinit špičkového světového konstruktéra neméně špičkových a slavných automobilů, který ještě navíc pochází z Vratislavic nad Nisou? Neměli bychom být spíše na tohoto člověka pyšní a hrdí? Myslím, že měli. Ani bych si nepřál tyto lidi osobně potkat. Co jim dává právo takto jednat, o co jim vlastně jde? Určítě pouze o své zviditelnění, jinak to nechápu. Jsou to kriminalisté nebo snad nezávislá vyšetřovací komise zločinů 2.světové války? Proboha je více jak 68 let po válce a za tu dobu nikdo pana Ferninanda Porsche neobvinil z toho, co jste o něm zplodili vy. Závist, zášt a nenávist bohužel u vás převyšují nad ostatními lidskými charaktery. Je mi z vás, kteří obviňujete pana Ferninanda Porsche, hodně moc smutno. Stydím se za vás. Stydím se za to, že jste dostali nápad vůbec takovou petici založit a uveřejnit. Jste zlý a závistivý lidé, hamba vám.
18 - Nerad měním svoje postoje, takže pustil.
19 - Nikdy jsem nevlastnil, v současné době nevlastním a ani nehodlám vlastnik jakýkoliv vůz Porsche nebo VW Brouk. To si jako myslíte že podporovat F. Porche může jen podle Vás "zaslepený" majitel těchto vozů? To je teda opravdu brilantní dedukce.
K tomu článku na wiki můžu říct jen toto....Ferdinand Porsche byl po válce stejně jako drtivá většina ostatních vysokých členů nacistických organizací UVĚZNĚN A SOUZEN, příčemž byl OSVOBOZEN, protože se nedopustil žádných VÁLEČNÝCH ZLOČINŮ. No je to logické, protože z konstrukční kanceláře se ty válečné zločiny páchají dost špatně. Vy snad zpochybňujete rozhodnutí tribunálu, který ho propustil na svobodu?
víte on Wernher von Braun byl také v NSDAP a SS. A plivají snad Američané po něm? Ne.To se může stát jen tady. No a na závěr...zkuste se zamyslet kolik toho oproti Vám dokázal? :)
| This discussion has been closed. |