Petice na podporu Ferdinanda Porsche
Hrstka - podvodník a lhář
Re:
#191: bobedelweiss - bydliště Vratislavice -
samozřejmě, truhlíku
Re: Hrstka - podvodník a lhář
#202: - Hrstka - podvodník a lhář
musim priznat ze me to ani v nejmensim neprekvapuje. komunistu jsem v nem rozeznal okamzite, ale myslel jsem ze bude crypto komunista.
Re:
#205: - Dějiny se nedají (a nesmějí) překrucovat!
ja mam naopak zkusenost, ze pravda patri vzdy vitezi.
a pokud neni clovek opravdu historik, ktery se hrabe v analech tak na zakladni a stredni skole dostane z "dejin" ovcan do hlavy to co se zrovna aktualnimu sdruzeni rovnejsich vepru vice hodi.
Re:
#23: Aleš Reiner - Ferdinand Porsche byl konstruktér a za války se prostě vždy vyrábějí zbraně, které zabíjejí. Nemůžete ho za to ale odsuzovat. To by jste musel odsoudit i Škodovku a jiné automobilky za to, že vyrábějí auta, která zabíjejí lidi na silnici. A to je mír. Jemu nic jiného nezbývalo, než poslechnout Hitlera, jinak by neskončil jako světově známý vývojář automobilů, ale jen jako jedno z čísel statistiky obětí 2. světové války.
Re:
#1: - Nejdřív se nauč psát na kousku papíru a potom diskutuj na internetu.
Re: Re: Reakce na pana Marka, příspěvek 175:
#181: Tomáš Pečenka - Re: Reakce na pana Marka, příspěvek 175: Já doufám, že tato skvadra ignorantů v příštích volbách zmizí (Jirásko, Braun a jim podobní). Našeho starostu sem ani nepíši, protože to je loutka pana Brauna. O to lehčí to bude mít pan Pohanka, jestli bude kandidovat.
Re: Re: Re: Reakce na pana Marka, příspěvek 175:
#210: Nonnel - Re: Re: Reakce na pana Marka, příspěvek 175:
souhlas, to co tam je teď, je nejhorší co tam zatím bylo a ještě si to musíme z obecních peněz platit.
Re:
Petře, řekněte upřímně, opravdu jste neměl v rodině nikoho, kdo byl za komunistického režimu v KSČ, v SSM, nebo v Pionýru? Víte, že tento režim má na rukou asi desetinásobně víc nevinné krve? Proč tedy nežádáte odstranění jeho bývalých i současných podporovatelů alespoň z parlamentu této země?
Ať to bylo tak či onak stejně nikdo s přesností nepotvrdí, ale to že se narodil ve Vratislavicích je jisté a že něco dokázal, to je taky pravda. Tak proč to neuznat :-)
co to tam v těch Vratislavicích máte za lidi ?
Zavřeli jste za sebou vrata a velmi těžce je budete otevírat
Re:
Starosta nejezdí ve VW, ale místostarosta p. Braun má tuším BMW.. to jsou diletanti. Myslím, že Vratislavice nic horšího, než toto vedení potkat nemohlo. O p. Braunovi a p. Sýkorovi, kteří řídí Vratislavice netřeba hovořit, ale úsměvné je, když starostu dělá nejzadluženější člověk ve Vratislavicích s trvalým bydlištěm na úřadě.. bývalý strážník městské policie a zkrachovalý podnikatel, který ničeho v životě nedosáhl.. a takový člověk nám vysvětluje, že informační cedule jsou nevhodně.. chce se mi zvracet.
Jako stávající zastupitel Vratislavic se za toto stupidní rozhodnutí stávajícího vedení městské části, které nemá téměř žádnou podporu mezi občany nejen Vratislavic, hluboce stydím.
Re:
Velmi děkuji za Váš zajímavý názor. Jsem rád že i lidé, kteří se přímo účastní dění ve Vratislavicích mají podobný názor.
Jen malý dotaz, Vy jste otcem pana Jana Krušiny?
Film o FP
Pořad by měli opakovat na National Geographic
12 ledna ve 22.00 hod.
19 ledna v 17. 00 hod.
30 ledna ve 20.00 hod.
Re: Film o FP
Je to kabelová TV, kdo nemá, tak ať kamarádi nahrají a pak šířit, ať těm ve vidlákově spadne brada.
| This discussion has been closed. |
Re: A co "Konrad", název piva z místního pivovaru ve Vratislavicích, ten nevadí?
#16: -