Petice na odvolání guvernéra ČNB Miroslava Singera
Re: Inflace 0,2%
Petice o odvolání je zbytečná, protože členové rady ČNB jsou neodvolatelní, je třeba dát stížnost k Ústavnímu soudu, který jediný může zasáhnout.
Jiří Mráz
Re: Re: Inflace 0,2%
#577: - Re: Inflace 0,2% Jsi bezmozek Novotny a potkat te osobne ztriskam te jako zito
Tady je názorně vidět, co jsou zač autoři a podporovatelé této petice ... Je mi fakt smutno z lidí, co si nechají vymýt mozek Bleskem a pak jsou ještě vulgární ...
Re:
Husty blaboly tu placate. O kolik jste kdo prisel penez? Mate to spocitany? Ja teda o nic. Teda kdyz nepocitam, ze me letos dovolena prisla o par set korun vic.
INFLACE JE MNOHEM VYŠŠÍ, NEŽ TA, KTEROU UDÁVÁ ČSÚ.
A KAŽDÝ ČLOVĚK, KTERÝ CHODÍ NAKUPOVAT A UMÍ POČÍTAT, TO VÍ.
JEN NEVZDĚLANÍ A NEVZDĚLATELNÍ IDIOTI, JENŽ NEUMÍ POČÍTAT, VĚŘÍ V NULOVOU INFLACI, KTEROU ČSÚ NALHAL.
ČSÚ ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD UDÁVÁ VÝŠI INFLACE, ALE UŽ NEUDÁVÁ SEZNAM KONKRÉTNÍCH VÝROBKŮ, ZE KTERÝCH INFLACI VYPOČÍTAL.
ZA TĚCHTO OKOLNOSTÍ SI MŮŽE VYMYSLET LIBOVOLNOU VÝŠI INFLACE A TO TAKÉ DĚLÁ.
ZVEŘEJŇOVANÁ INFLACE UŽ DLOUHO NEODPOVÍDÁ SKUTEČNÉ INFLACI.
ZÁKONODÁRNÝCH POSLANCŮ MÁME 200.
LIDÍ, KTEŘÍ ROZHODUJÍ O HODNOTĚ ČI NEHODNOTĚ PENĚZ JE POUHÝCH 7. PŘIČEMŽ PODPLATIT STAČÍ POUHÉ 4 !!!
TO JE ABSURDNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.11.2013 SINGER TVRDIL, ŽE ZNEHODNOCENÍ NAŠICH ÚSPOR POMŮŽE VYTVOŘIT NOVÁ PRACOVNÍ MÍSTA.
TEĎ JE 7.12.2014, TEDY UPLYNUL UŽ CELÝ ROK A JEŠTĚ MĚSÍC K TOMU,
KDE JSOU TY NOVÁ PRACOVNÍ MÍSTA?????????
Re:
Nezbývá než souhlasit. Každý vidí zdražení v obchodech.. 10-15% uplně běžně.
Děkujeme pane Singer. A co uděláte teď, když koruna klesá?
Použijete nahrabané miliardy na její posílení? Asi těžko.....
Re: Re:
Tak se jdi podívat po obchodech a porovnej ceny ty experte. Pak uvidíš o kolik % jsi přišel.
Jedinej kdo tu placa, ses ty trolle
Re: Re:
Co třeba výplatní pásky od zaměstnavatele, nebo evidenční list důchodového pojištění?
To dostává každý zaměstnanec.....
Re:
Souhlas. Ve firmách v ČR mají slováci smluvní plat v EURech,takže si oproti nám vlastně ještě polepšili. Jsme za debily ve vlastní zemi
Re: Re: A jak to dopadlo?
On padělal ve velkém. Velké zlodějny zůstanou nepotrestány. To je jako se zdravotním pojištěním. Velké podniky ho také neplatí,ale běda když budete dlužit vy. Přes exekutory vás oškubou o poslední kalhoty.
Re:
to každopádně. Jako v roce 53 paničky pohlavárů nakupovali o 106 před měnou, tak soudruzi před devalvací si s kamarádíčky nakoupili valuty a vydělali na tom na rozíl od nás všech.
Re:
Obojí. Za prvé my jako občané jsme jim u pr* protože oni dostali baxiš ze západu, protože všechny výrobní firmy mj. montovny vlastní zahraniční vlastníci, kteří devalvací měny ušetří ještě na mzdách pro české dělníky.
ČNB má chránit stát a jeho zájmy, měnu a občany. To nedělá, je totiž loutkou MMF a mezinárodních korporací
Jdi dRe: Inflace 0,2%
#572: Petr Novotný - Inflace 0,2%
Jdi do hajzlu s tou oficiální propagandou
Zdraví vás Singer!
Jak jsem slíbil, držím cenu eura kolem 27 korun, to znamená 27,78 korun za euro.
Na vysoké škole ekonomické jsem se učil zaokrohlouvat číslo 7 dolů.
Já jsem ale vzdělaný kabrňák!
Celý uplynulý rok jsem stále tisknul peníze, ale málo.
Vzhledem k hrozivé deflaci benzínu, nafty, uhlí a elektřiny,
jsem se rozhodl, že budu tisknout více peněz, než loni.
Lidé kvůli nízkým cenám odkládají nákup benzínu, což se negativně projevuje na naší ekonomice.
Kdo je zastavi?
Tak nehorazne znehodnoceni meny by melo byt povazovano za trestny cin!
| This discussion has been closed. |
Re: A jak to dopadlo?
#555: - A jak to dopadlo?
Ty curaku a co tomu rikas dnes ? Inflace 0;6 a vyvoz klesa maloobchod v prdeli