Petice na odvolání guvernéra ČNB Miroslava Singera
Potápějící se loď
Tahle republika se pomalu ale jistě potápí. Od rozkrádání, korupce a tunelování. Banka, která má držet tuto republiku na hladině, přidala další ránu a tímto se obrátila proti nám slušným občanům. Země, která se začala stabilizovat půjde opět s prominutím do sra*ek a to díky jednomu neuváženému kroku... Kdyby aspoň zvedli platy tak, aby odpovídali výdajům. A ne abychom si ještě do výplat museli půjčovat. člověk dostane 15tis/měsíčně a výdaje 18tis/měsíčně, to máme zůstat o vodě a chlebu? když už i ten chleba stojí 30kč a voda je taky drahá? pryč z téhle prohnilé žumpy, zůstanou tady jen rómové a zloději kteří se budou mít krásně.....
Už nevědí, jak by z nás vytáhli více peněz, tak to zkouší takhle....
NAPIŠTE DO ČNB
Re: Ono ani bankovní rada ČNB nemá málo penízků.
Když lidé začali nakupovat v zahraničí , protože "naši geniální ekonomové" zvýšili DPH a teď nemohou přiznat svojí chybu, tak těm nákupům chtějí - zvláště před Vánocemi - zabránit tímto trikem! Ale NIKDO V MÉDIÍCH O TOM ANI NEPÍPNE!!! A tak si každá hospodyňka doma říká: Proč o tom nikdo nemluví? To jsem jenom já tak chytrá bez VŠE? A natruc si zase pojedu nakoupit ty lepší potraviny za hranice. Moje děti nebudu krmit těmi
éčky ap. To politici ještě nepochopili, že ekonomové domácností a ochranitelé zdraví rodin jsou ŽENY? A zcela nás přehlíží! Vlastně přehlíží všechny, co mají plat menší než je státní průměr. To jsou totiž ti podprůměrní!!!A vůbec se nedivím. Vždyť s těmi platy - i pana guvernéra - nemohou dohlédnout TAM DOLŮ, DO PODZÁMČÍ! A teď nám ještě hodnotu těch ubohých příjmů záměrně sníží! A snad OPRAVDU ČEKAJÍ (???), že půjdeme horempádem utrácet. Vždyť není ani co!A to málo je potřeba ušetřit na léky. Vzala jsem to trochu obšírněji, ale nedělní Hovory V.M. mě utvrdily v tom, že můj názor je správný. A nejsem jediná... Tak souhlasím s odvoláním guvernéra ČNB.
Re: Potápějící se loď
Rád bych se zeptla, kdo jsou ti ONI, kteří by nám měli zvednout platy???? Všichni jsme snad zaměstnanci ČNB??? Nebo kdo zvedne platy v soukromých společnostech? Nějaká vláda svým nařízením??? Bože, všichni nejsou státní zaměstnanci, ačkoliv se množí jako kobylky!
Singer musí pryč
| This discussion has been closed. |