Petice na Kajínkovu nevinu
Re:
#127: - Jiří Kajínek je nevinný,to ví každý.I ta banda idiotů v čele s Boučkem,přihlupavcem.
K
Změna!
Re: pravda vítězí
Já věřím taky že je nevynny co se týče vraždy určitě nikoho nezabyl bylo to na něj narafičený taky v tom byly určitě polycajti namočený a vydíte to polycajtum se nic nestalo a Kájinka odsoudily na doživotí . Podle mího by měl Kájínek dostat amnestyji.
Podepsala jsem petici za osobu, u níž nemůžu prohlásit, zda je vinná či nevinná. Jedno je ale jasné, těch náhod, nevyjasněných událostí a spoustu zmatku okolo není a nemůže být náhoda. Na jednu stranu propustí prezident 6000 vězňů (bez % určení, kolik z nich je vážných i lehčích delikventů), kteří tu napáchají další velké škody. Tak proč nedat šanci i Jiřímu?
#209 Re: pravda vítězí
2013-01-04 21:21
#6: - pravda vítězí
Já věřím taky že je nevynny
on je uplne nevynny ten hajzl zasraný
Takový slušný člověk
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/184300/kajinek-prepsal-dejiny-12-let-od-legendarniho-uteku-co-se-zmenilo-ve-vezeni.html
V šest století dlouhé historii mírovského vězení se stal prvním a jediným, komu se z nejpřísnějšího českého kriminálu podařilo utéct. Navíc bez škrábnutí. Podobný kousek se už ale patrně nikomu dalšímu zopakovat nepodaří.
-----------------------------------------------
http://www.jirikajinek.cz/archiv/zivotopis.html
29.října 2000 se Jiřímu Kajínkovi podařilo uprchnout z nejstřeženější věznice Mírov na Šumpersku. Za téměř třistaletou historii věznice, se to ještě nikomu nepodařilo.
----------------
A tak se pěkně manipuluje s deb.ly a Ti podepisují tuto petici
Útěky byly ve věznici poměrně běžné
„Například v roce 1949 zaznamenala věznice dvaapadesát útěků. Zjevně to tehdy nepovažovali za tak závažnou událost, jako by tomu bylo dnes,“ uvedl ředitel věznice Vladimír Lang.
Jitka #211 2013-01-10 14:14 Věřím, že je nevinný. Vrazi chodí mezi námi.
Lenko já taky věřím, že nejsi úplně blbá, ale jenom blbá.
#209 Re: pravda vítězí
2013-01-04 21:21
#6: - pravda vítězí
Já věřím taky že je nevynny co se týče vraždy určitě nikoho nezabyl bylo to na něj narafičený taky v tom byly určitě polycajti namočený a vydíte to polycajtum se nic nestalo a Kájinka odsoudily na doživotí . Podle mího by měl Kájínek dostat amnestyji.
Proč se asi lže v oficiálním Kájínkově životopisu ?
Proč se asi lže v oficiálním Kájínkově životopisu ?
Lháři z Blesku
-----------------
V šest století dlouhé historii mírovského vězení se stal prvním a jediným, komu se z nejpřísnějšího českého kriminálu podařilo utéct.
Lháři co píší životopis
-------------------------
Za téměř třistaletou historii věznice, se to ještě nikomu nepodařilo.
SKUTEČNOST :http://sumpersky.denik.cz/zpravy_region/veznice-mirov-kniha-historie-20080118.html
------------
„Například v roce 1949 zaznamenala věznice dvaapadesát útěků. Zjevně to tehdy nepovažovali za tak závažnou událost, jako by tomu bylo dnes,“ uvedl ředitel věznice Vladimír Lang.
Takový slušný člověk, celý život jenom kradl, loupil a vraždil -chudák
Takový slušný člověk je ten Kájinec, celý svůj život jenom kradl, loupil a vraždil. Chudák. Náš pan president mu nechce dát ani státní vyznamenání. No to je škadál.
Protizákonné jednání soudců!!! Vím jak soudy pracují a logicky chápu, vinu Kajínka, ale ne v té věci, za kterou byl odsouzen.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
ano film jede presne podle faktu :D probudte se, ten film je absolutni fraska, ktera nema s realitou vubec nc spolecneho, snad jen jmeno hlavni postavy...