:Nechceme průjezd ozbrojeného vojska NATO přes české území.
Re:
Ale k nam nejede sovetsky konvoj....ty bylo povinnosti vitat a zivit je. Mas v tom chaos.
Re:
Zrejme to je Jen takovym antiami propagandou vymydlenym zoufalcum jako jsi ty.
Re:
Nějakej chytrej ne ....ta vlada je banda šašku ......neni koho volit...
Re: Re:
sám jsi zoufalec :D jdi už lízat řiťky Made in USA to ti pujde nejlepe...
Re: Re: Re:
Na rozdil od tebe jsem svobodny a vzdelany clovek a lizani zadku prenecham tobe.
Nezapomeňte také podepsat tyhle petice:
Americkou armádu na našem území nechceme
Petice za vystoupení ČR z EU a NATO
Ne vstupu vojskům USA a NATO na územi ČR, ne další kolonizaci
Re:
Dobrý nápad, pojďme nakoupit ruské vlajky, myslím, že lepší způsob ukázat jim, jak jsou u nás vítáni není. Hlavně nehažte rajčata či cokoliv jiného. U vojska platí jiné zákony, mohli by se bránit střelbou a majdan je zde. Přesně to, na co oni čekají....
Vítám naše přátele ve zbrani!Škoda jenom,že jich není aspoň dvojnásobné množství a že se neubytují v Mostě,Vysočině a Ostravě na trvalo!Dost komunistů a jejich pohrobků by aspoň klepla pepka!
Re: Re:
No,to ty amiky uplne rozhodi...ceska stupidita na vzestupu.
Re:
Hlavně je nezapomeň ubytovat u sebe doma.
Osobně jsem pro švýcarský způsob tzn. Vystoupit z NATO a EU, aby stát byl neutrální!!!!!!!!
Re:
Vlastizrady,jako komousi? kdo potrestal je? A porad skodi.
Copak,copak...?
to me urazi sblizovani se Kremlu s Kimem za prdelkovani naseho presidenta,"cesky narode."
Dost bylo USA, největších štváčů, kteří šíří po světě jen zmar, utrpení a podporují islámský terorismus! Dost bylo našich baziliščích "spojenců" Já je v naší zemi nechcu!!
Re:
Není důležité co chceš ty!Důležité je to,co chci já!Já se těším z toho,že NATO nám věnuje aspoň část pozornosti a přesouvá své menší části i přez Českou republiku,třeba-že by to mohl přesouvat letecky a pohodlněji pro vojáky!
Re:
Nejlepší mávání by bylo s váma komunisty a pohrobky,když budete nacvičovat držení krkem v oprátce a mávat vesele nohama na projíždějící konvoj!))))
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#18: - Re: Re: Re: Re:
To jsi me rozesmal....