Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Spamování.
Re: CENZURA v komentářích
Pravděpodobně je autorem příspěvku 240 sám pan Švábík, jen při jeho vkládání nebyl přihlášen.
Re: Re: CENZURA v komentářích
#253: - Re: CENZURA v komentářích
Trpíte paranoiou pane, jesli víte, co to je.
Pozn.: Není to sprosté slovo, je to porucha osobnosti.
Držte se tématu. Souhlasíte se signatáři, že ČT lže, jako když Rudé právo tiskne? Jestli ano, je třeba to podepsat. Víme?
Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#254: - Re: Re: CENZURA v komentářích
Netrpím paranoiou (asi nevíte, co to je), byl mi opravdu odstraněn příspěvek, který nebyl vulgární, nikoho neurážel! Dokázat vám to již nemohu, protože ten příspěvek byl autorem petice z neznámého důvodu smazán.
No, z neznámého ... jak píšu výše, pan Švábík při své bezbřehé demokratičnosti, objektivnosti a tolerance nesnese jiný názor.
Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#254: - Re: Re: CENZURA v komentářích
Jakmile nemáte argument, tak jen urážíte a panadáte. To pěkně ukazujete, jaký typ lidí podepisuje petici, která se snaží volat po objektivitě. Sám jiný názor nesnesete a jedince s odlišným názorem označíte za duševně chorého. Opravdu krásné.
Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#256: - Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
Já nikoho "nepanadám". Akorát mi bylo líto, že jste můj příspěvek přiřkl nějakému Švábíkovi. To je ona chorobná podezíravost zvaná paranoia.
Abychom ale neutíkali od tématu, ČT je krajně neobjektivní a koleduje si o exemplární trest, souhlasíte?
Re: Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#257: - Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
Aha, to č. 240 je vaše, ok. Já si jen hledal vysvětlení proč můj příspěvek, který neobsahoval jedinou vulgaritu a nikoho nenapadal byl smazán a váš tam "vesele" visí dál. Sorry.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#257: - Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
Exemplární trest? To snad až takto bych to nenazval. Zpravodajství není ideální, hlavní zpravodajství Události je přímo otřesné výběrem a řazením reportáží. Určitě to nějakou nápravu nutně potřebuje. Ale s textem petice jako celkem se ztotožnit nemohu (např. úmyslná dehonestace prezidenta, ten si to dělá sám), takže nepodepisuji, protože nechci, aby se z té petice stal požadavek na glorifikaci Ruska a cenzurování kritiky prezidenta. A to, jak autor petice maže kritické a přitom nevulgární příspěvky (nejen ten můj, ale i další), mne utvrzuje v tom, že tuto petici opravdu podepsat nemohu.
CENZURA
Pozoruji, že autor petice odstraňuje nikoliv příspěvky, které by byly vulgární nebo by nějak porušovaly platné zákony a nepsaná pravidla slušného chování, dokonce tu vulgární a urážlivé příspěvky, které petici straní, zůstávají, ale příspěvky oponentní a k petici nebo panu Švábíkovi kritické. Mnohé to o autorovi petice vypovídá. Je jasně vidět, jak si asi představuje "správné fungování veřejnoprávních médií" a "objektivní informování".
PS: Tento příspěvek tu už dvakrát byl a byl autorem petice zcenzurován, přestože neobsahuje žádné vulgarity, nikoho nenapadá, ani není v rozporu s právním systémem. Asi pan Švábík nesnáší, když ho někdo kritizuje, ale volat po objektivitě druhých mu v jeho situaci nepříjde ani trochu pokrytecké.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
#260: - Re: Re: Re: Re: Re: CENZURA v komentářích
To samozřejmě vás nutit a nenutí nikdo. To je vaše svaté právo.
Re:
Jaký k tomu obvinění máte důkaz? Ale věrohodný a věcný, ne jen nějaký slovní plácanec.
Re: CENZURA
Vy normálně spamujete a zahlcujete diskuzi balastem, co bych měl s takovými "plodnými" komentáři asi tak dělat? Toto není diskuze o mě, o Vás, o prezidenstké volbě nebo Rusku, pokud s peticí nesouhlasíte tak ji nepodepisujte, nevyžaduje to moc úsilí.
Petici nepodepíšu, protože není pravdivá ani v jednom z bodů, za které má mít GŘ údajně odpovědnost. Zvlášť vtipný je bod 3: kdyby tu obscénní skupinu sám prezident nevytáhl na výsluní tím, že je kritizoval, nikdo by tu po nich ani neštěkl ...
Reason for the removal: Mimo téma.
Re: Re: Re: Re: Pokrytecká petice
#8: - Re: Re: Re: Pokrytecká petice
Ty jsi spadnul z měsíce???S touto skupinou veřejnost otravuje čt a ti takzvaní ochránci lidských práv už nejméně 3 roky.
Reason for the removal: Spam.
Re: Re: Re: CENZURA
#271: Borec ze Lhoty - Re: Re:
Co má číslo 274 společného s touto peticí?
Jak je možné, že to není smazáno, jako spam, urážka, čí Trolling, když je to absolutně mimo téma???
Reason for the removal: Trolling.
Braňme našeho prezidenta Miloše Zemana:
Reason for the removal: Trolling.
| This discussion has been closed. |