Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku
Re:
Je to od nich známka dědičného zatížení vrozenou debilitou!
Re:
Ale- jacípak romové-_ rom je v cikánštině výraz pro "člověk- muž", Žena je "romi". v čČeštině pak je jediný výraz již odedávna a je v e slovníku spisovné Češtiny- tedy- cikáni, cikán, cikánka, cikáně. I ostatní jazyky mají pro toto etnikum svůj výraz. Židé si také říkají stále Židé a nemění to, aniž by se za tostyděli a jsou většinou špičkami inteligence. Pouze hlupáci a primitivové se stydí za svůj název. Tedy- buďto jsou Češi- původu jakéhokoliv, anebo něco jiného, co se za každou cenu miusí lišit- ale pak nemají nárok na státní občanství ČR!!!
Pak budema asi muset měnit texty krásných písní a názvy literárních děl s jejich texty? kteý blb přišel na ten pitomý název dnes zde užívaný, když v celém světě mají názvy v řeči daného státu? v Rusku , Polsku atd. se nad tím nikdo nepozastavuje a jsou tam stále cikáni, kteří žijí normálně, slušně, pracují, hrají, maji v Mosqě své krásné divadlo- po každé plné, tak kde je v tom háček? Proč zde tak blbnou? Kdo je v tom ZÁMĚRNĚ PODPORUJE? Pravice? Levice? "Nezávislí"? Nebo....? Je to záměrné politikum dle římského "Dividae et impera"! Hanba české vládě !
pokud vím, nebyl to žádný návrh na "změnu" vlajky, ale umělecký projekt, který měl sblížit obě etnika (ano, samozřejmě si můžou navrhnout takovou vlajku i jiné menšiny, pokud by jim do toho idioti jako vy nezačali kecat). že jste to nepochopili je váš problém. přesně takoví polonácci se vzděláním, které končí základní školou soudě podle textu i komentářů, brání společnosti v rozvoji. proberte se, panebože.
Jsem proti Česko-Romské vlajce... Proto přidávám svůj podpis...!
Re:
Česko-Romská vlajka by podle mě zapříčinila akorát to co bych udělal i já...Kdybich viděl nějakýho Roma v adidasu který si koupil za dávky(kterých denně vidím desítky) jak má spor s nějakým slušným občanem,vytáhnu MINIMÁLNĚ pepřák a celou pixlu mu nastříkam do očí...Myslím si že po schválení té vlajky by to udělal každý...
souhlasíš??
2)mrdaj
proč sakra chtěj svou vlajku
MRTVEJ CIKÁN DOBREJ CIKÁN
This comment has been removed by the person who wrote it.
Romovè
Romové (cigáni) jsou lidi kteří se neumí chovat (ještě to říkám zdvořile )nemám nic proti černou pletí !
Ale jak sem říkal Neumí se chovat!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: ne
Pravda
Je pravda, že tu je již přes 350 tisíc ciganu, kteří si hrozně stěžují na slovo cigan a stát tohle slovo tvrdě trestá..Však absolutně ho ani nezajímají ostatní nadávky na ostatní obyvatelstvo, kde cigani používají mnohem horší rasistické nadávky a mnohdy tam zmiňují i zbarvení toho obyvatele.
Ale za tohle může celá Evropská unie a je mi líto, že Sládek nebyl zvolen.. Zkrátka v tomhle kroce by asi pouze Republikáni něco zvládli.
Můj názor.
| This discussion has been closed. |