Záchrana dráhy Mutěnice-Kyjov
Re:
#203: - RÁDI BYCHOM UPOZORNILI že lžete vy, jednak čerpáme ze http://www.sfdi.cz/CZ/pdf/2011_cyklostezky_schvalene_zadosti.pdf a pak také ze smlouvy o smlouvě budoucí č.j.S050060/09-OMS, kde je jasně psáno, že náklady na likvidaci ve výši Kč 14.337.340,- PONESE ŽADATEL.
Re: Re:
MOHL BY MI NĚKDO VYSVĚTLIT NÁSLEDUJÍCÍ:
2. svazku obcí majetek v hodnotě 19 milionů prodáme za 2, tím ušetříme 17 milionů za likvidaci. Svazek obcí získá za 2 miliony 204000m2 pozemků a 2.200t šrotu v hodnotě 8 milionu. NENÍ TO NÁHODOU BEZÚPLATNÝ PŘEVOD?
Mám dojem, že v naší republice je pravda tím nejhorším trestným činem, který může být. Co asi s náma bude Kyjov dělat? Že by to samé, co ředitel tamní nemocnice se zaměstnanci, když promluví?
Tak mě to připadá, že demokracie je nejhorší odnož totality.
Na SFDI je žádost z doby před výběrovým řízením, na mém odkazu je konečná vysoutěžená cena. Co je asi tak aktuálnější? Ale to se vám nehodí, co? Větší částka, víc lidí vám pošle prachy, víc si nahrabete...
Re: Re: Re:
#208: - Re: Re: MAM ZVEŘEJNIT I TU SMLOUVU? Mám vás usvědčit ze lži?
#208: - Re: Re: my si nenahrabeme ani korunu, protože sbírka je účelová a její čerpání - resp. účel užití prostředků podléhá kontrole JMK. Sbírka je zřízena především proto, aby legitimovala veřejný zájem
Proč?
Re: Re: Re: Re:
Můžete, já mám bohužel přístup jen k informacím co jsou veřejně na internetu a žádnou smlouvu jsem nenašel.
A nevím, z jaké lži, pokud se podíváte na ten odkaz, tak ta částka tam je. A je to nejaktuálnější veřejně přístupný dokument. (Pokud ne, tak prosím o odkaz na aktuálnější, namísto obviňování ze lži). A k neveřejným dokumentům bohužel přístup nemám.
SMLOUVA
Re: Re: Re: Re: Re:
#213: - Re: Re: Re: Re: Nechci to hrotit, ale za 18 milionu to skutečně nepostavíte, navíc ještě pokud se zavážete kvuli nabytí vlastnictví nest náklady na likvidaci za milionů 17. A s tím obvinováním jsem nezačal já
Proč ne dřív? Ať všichni vidíme a zareagujeme na to, co se děje. Moji podporu máte k provozu železnice a určitě nejsem jediný, kdo uvítá už teď pravdu. Určitě se pak všichni úředníci chytnou za hlavu a budou mít z ostudy kabát. Ono je kolikrát lepší to mediálně vyřešit hned, než potom někteří úředníci zajistí umlčení sdělovacích prostředků. Mě to s dráhou připadá jako se společností PHILIPS v Hranicích, tam se také zákonodárci vyznamenali a to pořádně. Tady se asi děje to samé, nebo ne?
#219: - Re: Re: to jsem bohužel ještě nezjistil, co se děje. Ale makám na tom
#200: Machala Oldřich - Re: Re:
Pokud něco hnije, tak to může být i tím, že žádost není dostatečně zpracovaná, dostatečně úpodložená argumenty, nebo projektnení životaschopný. Pokud by byl, tak se už něco dělo. Pouhé nadšení nestačí.
Re: SMLOUVA
Však to je cena, kterou by stála likvidace, kdyby se cyklostezka nestavěla, tu by musela zaplatit SŽDC za uvedení do původního stavu. Nicméně cyklosezka bude postavena na tom - likvidovat se to nebude.
Re: Re: SMLOUVA
#222: - Re: SMLOUVA Kdyby se cyklostezka nestavěla, nemusela by se dráha přece demolovot, ne?
Mám dojem, že se tak děje účelově. Upozorňuji že v tomhle nemusím mít pravdu, ale tak mě to příjde.
| This discussion has been closed. |
Něvědomost...
Vždyť vemte jaký je zde postoj k dodržování ZÁKONŮ. Přece není problém svést vodu ze soukromého dvora přímo do drážního příkopu, který slouží prioritně pro odvod vody z drážního tělesa. Není přece problém v rozhledovém poli na žel.přejezdu postavit boudu na nářadí, zasadit živý plot apod...
A pokud takové záležitosti někdo nehlídá (Drážní úřad to opravdu nezvládne...) pak vlastně i ti co křičí pro zachování železniční dopravy se podílí na devastaci železniční sítě.