PETICE PRO URYCHLENÉ ŘEŠENÍ NEDOSTATKU MÍST V MATEŘSKÝCH ŠKOLKÁCH
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE PRO URYCHLENÉ ŘEŠENÍ NEDOSTATKU MÍST V MATEŘSKÝCH ŠKOLKÁCH
|
Nepřihlášený uživatel |
#262012-06-03 22:34Nechápu,že tuto situaci nezačlo město řešit dříve. |
|
| |
|
Jitka Kovaříková Autor této petice |
#27 DALŠÍ INFORMACE2012-06-05 03:12Dobrý den, uvádím slíbené informace ze schůzky s panem starostou a se zástupkyní ze školského úřadu.... Situaci ohledně nové školky město, potažmo školský úřad, opravdu intenzivně řeší - v současné době probíhá zajišťování důležitých informací (různá měření, hygiena apod...) , které budou nutné pro další schválení ... Zajištění těchto záležitostí by mělo proběhnout ve zkráceném řízení, tzn. pokud vše proběhne tak jak má, mohlo by být nové předškolní zařízení skutečně realizováno k 31.8.2012 ...Nebudeme se již vracet k otázce proč došlo k této krizové situaci, ale budeme se především věnovat právě tomu samotnému řešení jak z toho ven... Částečný problém pochopitelně tkví ve velké vstupní investici a především ve velkých ročních provozních nákladech, na kterých by byla potřeba participace ze strany rodičů... Z tohoto důvodu bych potřebovala, aby mne kontaktoval pokud možno každý, na koho se letos při zápisech nedostalo a kdo by měl tedy zájem o umístění dítěte v nově zřizované školce... Prosím, pošlete mi email na jituna999@windowslive.com , do emailu prosím o uvedení následujících informací: ◦Vaše jméno, kontaktní email a telefon ◦Jméno a příjmení dítěte (dětí), které Vám do školky nezvali ◦Datum, ke kterému byste potřebovali dítě umístit (jestli je to toho 1.9., nebo třeba později, protože Vám rodičovská končí v průběhu dalšího školního roku) ◦Dále prosím o informaci zda jste byli u zápisu v některé ze stávajících školek či nikoli ◦a zda zůstáváte na rodičovské dovolené či potřebujete zpět do práce (nezáleží na tom, zda práci máte či nikoli, stačí když napíšete třeba pracuji, vracím se do původní práce nebo práci budu hledat apod) ◦pokud Vám dítě vzali v nějaké příměstské školce, ale potřebovali byste Mělník, prosím, uveďte to také... Upozorňuji, že toto nejsou podklady k zápisu (pochopitelně nebudou nikomu poskytnuty či jakkoli zneužity), ale spíš takové zmapování stávající situace. Na základě tohoto průzkumu bychom si jednak udělali představu o tom, kolik dětí a v jakém časovém horizontu je třeba umístit a dále bychom pak uspořádali společnou schůzku rodičů, na které bychom se dohodli na dalších aktivitách, konkrétně na tom, co jsme schopni pro to jako rodiče udělat či obětovat a jak můžeme snahu Města podpořit. Tato případná schůzka by pak měla proběhnout relativně rychle, abychom ještě před radou zastupitelstva mohli na městě odprezentovat stanovisko rodičů. Budu ráda i za případný tip na místo, kde bychom se mohli střetnout..... Prosím, kontaktujte mne co nejdříve, abychom mohli naplánovat další postup... Děkuji a přeji pěkný den, Jitka Kovaříková |
|
| |
|
Nepřihlášený uživatel |
#282012-06-10 21:25Bydlím sice v Praze,ale na Mělníku bydlí všechny mé dcery. Je mi 50 let a zažil jsem oba režimy.Ale to,co předvádí tato parodie na kapitalismus co se týká třeba jenom tím,jak se"stará" o ty nejslabší a nejzranitelnější mě naplňuje hnusem.Poprvé a naposled jsem volil "Komanče" v r.1980,ale v příštích volbách je budu volit docela určitě !!! Tato politická reprezentace je největší hnus,jaký jsem zažil. Hlavně že tuto republiku dokáží rozkrádat bez hnutí brvou a matky s malými dětmi nechávají chcípat a napospas zlodějským exekutorům. Po 32 letech "PRÁCI ČEST" všem zlodějům v parlamentu a na všech možných státních úřadech !!! |
|
| |
|
jarka |
#29 Re: REAKCE MěÚ2012-06-20 15:11#23: Jitka Kovaříková - REAKCE MěÚ Dobrý den, ta kritéria pro přijetí do MŠ vycházejí z doporučení ombudsmana - mám je k dispozici. V tomto materiálu např. ochránce nedoporučuje využívat při přijímání dětí do mateřských škol kritérium zaměstnanosti rodičů. Myslím, že by bylo potřeba reagovat i na toto sdělení ..... |
|
| |
|
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za transparentnost a svobodu volby v souvislosti s Národní očkovací strategií
33151 Vytvořeno: 2025-09-27
Petice za demisi či odvolání ministra kultury ČR Oto Klempíře
1746 Vytvořeno: 2026-03-13
Petice proti konání sjezdu Sudetoněmeckého landsmanšaftu
10091 Vytvořeno: 2025-11-25
Žádáme obnovení možnosti venčení psů v útulku Bouchalka
2268 Vytvořeno: 2026-03-02
Petice za spravedlivé řešení programu Oprav dům po babičce aneb my, co jsme nestihli podat včas
233 Vytvořeno: 2026-03-11
Odvolání prezidenta České republiky Petra Pavla
175 Vytvořeno: 2026-03-15
Zápach z Orlen Kralupy nad Vltavou - žádáme řádně prošetření a řešení
168 Vytvořeno: 2026-03-13
Petice za zachování zábavního parku Krtkův svět v Horních Měcholupech
4310 Vytvořeno: 2020-10-10
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
144044 Vytvořeno: 2025-02-11
‼️Požadujeme zastropování cen pohonných hmot! Válka USA, Izrael a Írán - není naše válka ‼️
119 Vytvořeno: 2026-03-09
Petice proti výstavbě bytového komplexu Nové mlýny Kutná Hora
252 Vytvořeno: 2026-02-02
Petice za zachování pomníku rudoarmějce na Moravském náměstí v Brně
1647 Vytvořeno: 2026-02-25
OTEŘENÝ DOPIS PANU JUCHELKOVI - IGNOROVÁNÍ ROZSUDKŮ SOUDŮ u PNP
106 Vytvořeno: 2026-03-10
PETICE PROTI VYHLÁŠCE č. 64/2025 Sb. O DOBÁCH LOVU
812 Vytvořeno: 2025-07-04
Podnět k vybudování skateparku a návrh optimální lokality v Holicích
84 Vytvořeno: 2026-03-11
Nezatápějme 2 miliardy tun uhlí pod Ostravskem a Karvinskem – horníci, hutníci, Ostraváci, zachraňme toto bohatství pro zelenou ocel!
2292 Vytvořeno: 2025-11-26
Zachraňme Novou zelenou úsporám
2152 Vytvořeno: 2026-02-10
Proti plánovanému nárůstu kamionové dopravy v centru města Jihlavy
205 Vytvořeno: 2026-03-03
Petice proti výstavbě „větrného parku Sandl“ nedaleko Pohoří na Šumavě / Petition gegen den Bau des „Windparks Sandl“ in der Nähe von Pohoří na Šumavě (Deutsche Version der Petition finden Sie unten)
3112 Vytvořeno: 2026-01-31
CHOMUTOV PROTI extrémnímu navýšení cen za pronájem městských pozemků
51 Vytvořeno: 2026-03-12