MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
NEVZPOMINAM SI ZE BY SE NEKDO Z MINULYCH PREZIDENTU A ZE ZA SVYCH SEDESAT LET JSEM JICH NEKOLIK ZAZIL SE VYJADROVAL NA VEREJNOSTI TAKHLE VULGARNE. UZ DRUHY PRESIDENT SE NECHOVA DUSTOJNE. JAK SE NA TO KOUKA NEJMLADSI GENERACE KTERA HO MA MIT ZA VZOR. JAKO NEJVYSSI STATNI PREDSTAVITEL UZ NEKOLIKRAT SLAPL VEDLE. DOBRY DEN A SNAD NA LEPSI PRISTI.
Re: 12 000 idiotů a budou i další
#876: Člověk s rozumem - 12 000 idiotů a budou i další
Banda bláznů co to podepisují. Ubožáci
Podepište, dokud je čas!
Až prezident Zeman začne "stabilizovat společnost",
jak se tomu přiučil v Číně,
nebudete mít už možnost...
Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Koukám, že Pán kandiduje na udělení řádu od prezidenta
Re: Re: 12 000 idiotů a budou i další
#955: - Re: 12 000 idiotů a budou i další
Pár pseudobolševikům, alkoholikům a další lůze Zeman jako prezident vyhovuje.... smutné
Zeman je Ostuda
Pane prezidente, děkuji Vám, že jste nazval věci pravým jménem.Konečně lidé vidí u nás i v zahraničí co jste za sprostého hulváta a arogantního chudinky
Jenom lůza tohoto státu mohla tohoto hulváta volit.
Okamžité sundání portrétů Zemana ve školách
Děkuji
Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Kojot
Abyste se ne...rali, na co si taky hrajete.... vždyť řekl jen pravdu. Mluví tak, i hůř kde kdo... a nikomu to nevadí. A je jediný, kdo ČR reprezentuje a neleze do p....e EU, USA, NATO, ....
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#111: Milan Skoupý,Ostrava - Re: Podporuji pana prezidenta
ja jsem stejný a jsem z Ostravy, kde se sejdem?
Jen idiot mohl volit hulváta
Jen parta idiotů a lůza mohla volit Zemana
člověk, který by měl zastávat úřad prezidenta a
to nejen pro sprosťárny, které uvedl V Hovorech
z Lán, ale i pro další aktivity mimo Českou Repu-
bliku. Návštěva v Číně, oslava narozenin na Rhodosu a pod. Měl by si prostudovat Čapkovy Hovory s TGM a dodržoval heslo "Pravda vítězí".
Re: Kojot
On je hlava státu on takhle mluvit nesmí! Miloši to ti český lid nezapomene to si piš!!!!!
Nechci se klanět čínskému režimu, nechci přehlížet ruské okupanty - nechci prezidenta, který se takto prezentuje
Re: Kojot
...jak by taky mohl, když je zavrtaný až po krk v Rusku a Číně! ;)
Re:
To by mě opravdu zajímalo, proč to předpokládáš. Zemanovo chování je pobuřující pro každého slušného člověka. To, jaký je hulvát, poznají i děti na základní škole. Ptají se potom, proč jsme my dospělí takového vola zvolili.
Stydím se za "svého" prezidenta. Veškerá jeho vystoupení a projevy mi způsobují fyzické i duševní trauma.
Nevim koho chovani a vyjadrovani presidenta Zemana prekvapuje. Takoveho jej zname odjakziva...
Pokud se za nej lidicky stydite,tak jste na to meli myslet uz u presidentskych voleb. Stareho psa novym kouskum nenaucis a bonmotak je jen prikladem tohoto rceni. Uhlazeny Klaus te ostudy ztropil jeste vice....CR si nejak neumi vybrat slusneho,respektovaneho presidenta.
| This discussion has been closed. |