MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
#93426: - Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
Jo budou se střílet ruští kolaboranti ty pudeš první ty česká pičo! Seš ruskej šváb seš piča ty xenofobní hňupe!
Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
#93425: - Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
Drž hubu, cikánská vepřová hlavo!
Chceš mi ho vykouřit? Mám ho velkýho... Navíc mám rád evropské hodnoty jako ty! Tak zítra na Hlaváku, jo?
Já už mám strach otevřít i konzervu, aby na mne Havel nevybafnul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
#93426: - Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
Ty můžeš tak střílet maximálně z praku.Nebo ani to ne ,protože to ti v Bohnicích zabaví, zemandrtálský kreténe!
V hořícím bytě na Přerovsku se udusili čtyři psi, tři kočky a papoušek
Re:
Re:
Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re:
„Ideologie pražské kavárny je totalitní ideologie. Vzpomeňme si na komunisty. Každý, kdo s nimi nesouhlasil, byl agent imperialismu, agent Západu, agent Spojených států atd. Dnes je to totéž v modrém, je to stejně totalitní myšlení. Jsi můj přítel, pokud máš stejný názor jako já, pokud ho nemáš, jsi agent nějaké cizí moci. Nikoho nenapadne, že ten člověk má prostě vlastní nezávislé myšlení a nechce být v tom stádu nebo spíš stádečku; protože jich je strašně málo a nafukují se, aby vytvořili dojem, že jsou masa,“ dodal prezident k tématu pražské kavárny.
ČT lže jako když MF Dnes tiskne.
obama je šimpans!
Re:
DRŽ TLAMU PUTLERE! JSEŠ RUSÁCKÉ HOVNO VYSRANÉ Z VODKY SAMOHONKY! BLÉÉÉÉÉ!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
#93427: Wich - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sayonara Tommio
Trestní oznámení už bylo na tebe podáno. Těš se na věteňský sprchy, hajzle!!!!
Největší terorista na světě je uSSa
Re: Re: Re:
Ty nám chceš jako naznačit, že dosavadní pobyt Miloše na Hradě je jeden velký HOAX??
| This discussion has been closed. |
už brzi se budou střilet kolaboranti už se těšim až vas začnu střilet žadne slitovani k vam nemam pomatenej pošuku