MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Já jsem mafián???
Mafián s "lopatou"???
Na to, abych viděl, že Zeman není košer, nepotřebuju tunelovat.
Stačí mi selský rozum.
Naprosto souhlasím s peticí!
Pravda se nesmí říkat....
Jděte všichni do zádele!!! Jste tu banda tupounů...... A co Schvancenberg??? Ten by prospal celý 4 roky..... A ožrala Kalousek o tom ani nemluvě. Máme rozkradenou republiku většinu podniků vlasní zahraniční firmy!! Dělníci dělají za třetinové mzdy oproti zahraničí i když ceny mnohých výrobků jsou u nás kolikrát dražší. Cikáni se tu maj jak prasata v žitě, církvi se vrací i to co jí nepatří (díky Kalouskovi), staví se tu mešity aby nás mohli ohrožovat muslimové..... atd adt. Je toho tu svinstva od roku 89 čím dál víc. A to díky polistopadovým vládám...Děkujeme
no potěš,to si opravdu myslíte?Díky lidem,jako jste vy,se mohla tahle zrůda dostat až na hrad!!!Do chudoby a beznaděje přivedla mnoho lidí pouze lenost,neschopnost a "zdravý rozum",jako máte vy.
Re: 12 000 idiotů a budou i další
#876: Člověk s rozumem - 12 000 idiotů a budou i další
Máš recht............
Co chcete? Ve sněmovně máte titulované nadlidi ( typ Benda ). Svobodné volby ze kterých vzejdou opět a opět stejní poslanci, kteří jsou ve vládě této země od roku 90. Tak jak můžete být znechuceni naším svobodně zvoleným prezidentem.
Fík
Pane prezidente, děkuji Vám, že jste nazval věci pravým jménem.Hezky po česku. A že se to nelíbí příznivcům Topky a zlodějům, jsou to přece Vaši odpůrci, již od voleb.Kdyby to řekl jejich zbožňovaný Číro, tak ho pochválí taky.
Martin Florián
| This discussion has been closed. |
děkuji