MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
- Rusáci najíždějící tanky do davů v Praze v letech 1968 a 1969
- Šílená Hepnarová
- Tian an mien 1989 a přejetí studentů tanky čínskými komunisty
- .......
MRDÁM RÁD CHLAPI A JSEM FANOUŠEK VÁCLAVA HAVLA, KARLA SCHWARZENBERGA, MIROSLAVA KALOUSKA A IMIGRANTŮ!
Chovanec je asi opravdu naprostý idiot? Gross, Ičko, Chovanec :-).
Chovanec dal za byt v Plzni tři miliony. Nebyl hotový, hájí nízkou cenu
Ješrě, že nepřišel se stýcem Vikem, to už by bylo trapný. Ale co není, může být.
Zástupce ombudsmanky se zastal Nytrové, sdílí slova o homosexuální lobby
Nina Nováková alespoň jasně řekla, že se nejedná o možnost adopce dítětě např. z ústavu či dětského domova, ale jedná se o adopci dítěte, kdy kterého je jeden z partnerů rodičem.
Nina Nováková (TOP 09)
„Stejně jako paní poslankyně jsem proti návrhu zákona o možnosti adoptovat biologického potomka partnera žijícího ve stejnopohlavním registrovaném partnerství.
"Pan prezident v souvislosti s terorem ve francouzské Nice vyjadřuje hlubokou lítost a soustrast rodinám obětí. Pan prezident upozorňuje na celou sérii těchto útoků, která by měla vést k rozhodnějšímu postupu proti teroristům," uvedl na Twitteru mluvčí Hradu Jiří Ovčáček z Ulánbátaru, kde se Zeman účastní summitu evropských a asijských zemí ASEM.
Zeman měl zmínit ispiraci teroristů, kdy ruské tanky v Praze v letech 1968 ale dokonce i rok následující najížděli do občanů Československa. Stejně tak měl zmínit Tien an mien a přejetí studentů tanky čínskými komunisty. To by bylo smysluplné a odvážné vyjádření, když už "upozorňoval na serií útoků".
Jako vždy je Zeman jen šaškem a komunistou.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Zemandrtálci zpátky na stromy!
To, že jsi zemanofilní dement je nám všem úplně jasné, ale to je jich většina,se svými touhami se obrať na Ovčáčka, možná se domluvíte.
Re: Re: Zemandrtálci zpátky na stromy!
#87683: - Re: Zemandrtálci zpátky na stromy!
Ovčáček dodnes neví, komu dát přednost, jestli Klausovi nebo Zemanovi. :-)
Ve skutečnosti je růst daňi tažen z drtivé většiny je růstem mezd, tedy dorovnání poklesu reálných příjmů v letech krize a vysoké inflace.
"Příjmy rozpočtu vzrostly meziročně o 14,6 miliardy na 655,4 miliardy korun. Napomohly tomu především daňové příjmy, které celkově stouply o 9,2 procenta. To podle ministerstva financí dokládá efektivnější výběr daní i pokračující ekonomický růst, který se promítá i do růstu mezd zaměstnanců v podnikatelské sféře."
Zlepšení výběru daní je spíše nulové, produktivata se nezvýšila nijak. Především u DPH je to s podivem.
Této informaci:
"Tak například inkaso daně z přidané hodnoty vzrostlo meziročně o 4,4 procenta na 110,8 miliardy korun, přičemž vyšší efektivita výběru daně přispěla k růstu inkasa zhruba polovinou. Druhá polovina byla generována růstem spotřeby domácností a vlády."
se tedy příliš věřit nedá, neboť dle ČSÚ spotřeba domácností stoupla o 3,1 % a spotřeba státu o 2,9 % tedy nelze tvrdit, že na zvýšeném výběru DPH se celkově z 50 % procent podílí vyšší efektivita, je to vlastně absurdní, neb celkový výběr DPH, růst výběru DPH - by měl být pravděpodobně daleko vyšší než 4,4 %.
"Výdaje na konečnou spotřebu domácností se meziročně zvýšily o 3,1 % a mezičtvrtletně o 0,9 %. Stejně jako v předchozím roce rostla spotřeba ve všech základních kategoriích výdajů domácností, zejména předměty dlouhodobé spotřeby. Výdaje na konečnou spotřebu vládních institucí byly meziročně vyšší o 2,9 %, mezičtvrtletně o 0,2 %."
chci sex z muslimy a negry
#87685: - král teploušu
jsem pro islamizaci evropy chci právo šaría chci svátou válku džihád a aby mě muslimove znasilnili aby my uřizly hlavu a take chci aby mě muslimove vyhodily ze střechy jako debilniho buzeranta
jsem pro islamizaci evropy
chci 3 světovou válku chci bojovat o přežiti
Re: chci sex z muslimy a negry
#87686: král debilu - chci sex z muslimy a negry
K islámu se hlásí 1,6 mld. lidí a nikdo z nich se do chalífátu nehrne a dnes se již dokonce ani nehrnou do Evropy.
Je absurdní žít v představách Zemana, že každý muslim utíkající před terorem je zločinec natož každý muslim z 1,6 mld. lidí.
Podobně jako Jan Zižka postavil své vraždění na sektách adamitů a husitů, najdou se logicky dnes zločinci jeho pokračovatelé, které staví své zločiny na sektách křesťanských, muslimských či židovských. Mimo to, že existuje zločin nejstrašnější postavený na komunistické sektě a to proto, že tento zločin dodnes vládne v Rusku, ale také Číně a Severní Korei a mnohých afrických zemích.
Je tedy absurdní vyvolávat nenávist ruskou trollí propagandou mezi lidmi obecně, o co se přesně snažíš ruský trolle.
Re: chci sex z muslimy a negry
#87686: král debilu - chci sex z muslimy a negry
Jak to souvisí s tím, že Babišovo ministerstvo pravděpodobně lživě informuje o tom, že mají podíl na zvýšení výběru DPH vyšší efektivitou?
Číňané úřadují na Slavii, výsledek se dostavil okamžitě. Soudruh Tvrdík se "omlouval" :-).
Sundejte dresy! zuřili fandové Slavie. Šéf klubu Tvrdík se omlouval
Re: Re: chci sex z muslimy a negry
#87688: - Re: chci sex z muslimy a negry
ja jen chci sex z muslimy a negrama tak co mě uražiš to si aspon jako homosexual nemužu pokecat mezi geji
Re: Re: Re: chci sex z muslimy a negry
#87691: buzarant - Re: Re: chci sex z muslimy a negry
S tím si rozhodně zajdi k psychologovi a možná lépe rovnou na psychiatrii.
Selhal systém, je to smutné.
Říkal, že veze zmrzlinu. Útočník v Nice vraždil s pronajatým autem
Re: Re: Re: Re: chci sex z muslimy a negry
#87692: - Re: Re: Re: chci sex z muslimy a negry
pokud mě doprovodiš za ruku a vykouřiš mě pero tak zajdu čumačku
Re: Re: Re: Re: Re: chci sex z muslimy a negry
#87694: buzarant - Re: Re: Re: Re: chci sex z muslimy a negry
Doprovod sis už svými příspěvky dávno vygeneroval, idiote.
Slované? Tak to je legrační.
Celkem logicky se tak nabízí domněnka, že zemědělství se šířilo se svými objeviteli. Scénář je na pohled jasný: tito lidé postupně vyšli ze své domoviny někde na Středním východě do bližšího okolí a postupně osídlovali další a další oblasti, až zhruba dvou tisících let „kolonizovali“ Evropu. Je to logické, dává to smysl - ale evidentně to tak ve skutečnosti nebylo, ukázal mezinárodní tým vědců zahrnující i Zuzanu Hofmanovou v nové publikaci v časopise Science (dostupná zdarma odsud).
Re:
Vy buzeranti z kaváren umíte akorát lhát a vraždit. Žádné tanky nikoho nepřejely.
Re:
Jestli je to něčí vína, tak vás zmrdů, kteří tu tyto terosty ještě vítáte. Jako první se hněv obrátí proti vám, s tím počítejte vlastizrádci!
UŽ SE TĚŠÍM NA UTEČENCE! PÁR Z NICH UBYTUJU I U MNĚ DOMA!
Krev obětí proběhlých masakrů i těch, které budou následovat ( věřte budou) je na rukou "multikulturních" politiků. Jejich politika stahuje celou Evropu do pekel.
| This discussion has been closed. |
Re:
#87649: -
Ty žiješ v představě, že mávání rudým hadrem se srpem a kladivem je něco jiného než projev terorismu? Ty žiješ v představě, že ruská okupace krymu a tamní hlídky s rudými páskami na rukávu bylo něco jiného než terorismus?