MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the author of the petition.
Jsem rád že to podepisují různí pravdoláskaři,Havloidní kurvy a kdejaká verbež která tuto zem přivedla tam kde se nachazýme,jen doufejme až tady bude opravdový převrat za opravdovou demokracii a svobodu tak všichni Ti Havloidi a pravdoláskaří budou viset po sloupech
veřejného osvětlení
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Na Hrad patří Karel!
#851: - Re: Na Hrad patří Karel!
kde zachází tento národ nemá obdoby voli Blekotajicího dementa může volit pouze jenom demen a nesveprávný člověk
Re:
Nesem Zemanův fanoušek ale taky ho nebudu odsuzovat za nadávky ,český prezident tady nemá žádné pravomoce je to loutka at národ si udělá pořádek mezi sebou,tj at vyjde do ulic a sesadí všechny zlodějské gaunery ve vládách co rabují tuto zem a utlačují lid foremou exekuci a ne podepisovat nesmyslné petice copak když odstoupí Zeman se něco změní?Hovno bude se rabovat sa utlačovat stále dokjud tento režim tady bude,tak bojujme proti němu a ne podepisovaním stupidních peticích,ovčané
Re: Re: Copak musíme nutně kvuli těm gaunerům chodit do ulic?
Prezident nemá být sprostej!
Vám to přijde normální?
Prezident dolní 10ti a lítá s J&T a PPF je tohle normální? Proč?
Čím víc bude podpisů tim líp
Čím víc bude podpisů tím rychleji se akce dostatne do medií.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kdo, když ne já? A proč?
O ostudném chování "vůdce" na Hradě vůči nám i světu není pochyb. Argument, že jsme ho volili je plochý - ne všichni jsme ho chtěli a hlavně každé volby jsou dnes v rukou medií a jejich profesionální šikovnosti, aniž si to kdo z nás uvědomuje. Placená média nám předkládají nelogické lži a mlží pravdu - důkazem jsou zpravodajství, kde se rozebírá bulvár, senzace, kriminalita a na konci, když se zamyslíte, zjistíte, že jste se o dění v zemi nic nedozvěděli. co vidí denně naše děti - jen katastrofy, krádeže, vraždy, lži, nenávist a ostudu - jecí lidé z nich vyrostou...
Kolik toho víte o práci našich politiků - jaké zákony připravují, jak se tyto zákony dotýkají nás, jaká je vlastně snaha jednotlivých politiků a stran (před volbami jsou všichni zlatí). Víte o tom, co dobrého někdo udělal pro někoho jiného, kdo dobře reprezentuje náš stát, kdo něco vymyslel...?
Nestačí jen o tom mluvit - je-li něco potřeba změnit, nikdo to za nás neudělá!!
Existuje základní otázka - KDO, KDYŽ NE JÁ? jde přeci o mně a o lidi, na kterých mi záleží...
Re: O demokracii si už léta můžeme jenom nechat zdát!
Re: Vysokoškolské vzdělání nechrání před blbostí a zvláště ne v této době chytráku.
Re: Re:
Havel byl fajn, Beneš byl fajn horší byli ti co přišli po nich, frajeři co furt hamtaj pro sebe a na národ kašlou.
Zeman je jen ostuda ať už tu trapárnu zabalí a jede třeba za Janukovičem?
| This discussion has been closed. |
12 000 idiotů a budou i další
Aby někdo odstupoval za to že řekl kunda je směsné. Zeman samozřejmně hájí české zájmy. Autoři trapné petice(pravdoláskaři) nebudou určovat co je český zájem!!! Jo a nemyslete si že váš Karel stane prezidentem