MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Máme koho si naše většina národa vybrala, to vypovídá o všem.
Proti Islámu
Lidi! Hlavně bojujme za naše práva a vyznání! Nepodporujte ISLÁM nebo jinou víru, která by nás odepsala a můžeme si stoupnout do řady na sociálce! Nechcete snad vystavit vaše soukromí a váš život hrozbě, která nás brzy obklopí.
Aktuální vláda za nás takové postavení nezaujme jak v EU, tak před celým světem. Nebuďme opět "submisivní děvky", které čekají, co nám řeknou zezhora! Máme na VÍC!
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#352: Eva - Re: Podporuji pana prezidenta
Suhlasim. Nesmieme klesnuť na jeho úroveň.
kurva pasy
Napíšete petici kterou podepisují děti. Díky vložení na Facebook. Myslíte si, že to má nějakou hodnotu? Zeman vyhrál volby. Nikdo nepřijde s petici proti poslanecké sněmovně a tam se dají slyšet horší slova.Pro mě je Zeman lepší než človek co neumí pořádně česky.
Re:
Ano, je to tak, jsme ubozí, malí čecháčkové, kteří si na něco hrají a nemají kousek hrdosti!
Prostor se dává politikům, kteří tu naši republiku zdevastovali...a útočí a likvidují ty, kteří jim stojí v cestě...
Re:
Každej muže jít k volbám a jestli jde nebo ne je pouze jeho věc. Získal nejvíce hlasů a tudíž zaslouženě vyhrál.
Zemane budu s tebou mluvit tvou řečí - hovno, kurva, pičo, di do prdele čuráku! Chcípni debile !!!!!!!
Co říct k Zemanovi? Radši nic a podepsat to, tenhle člověk je nevětší zlo jaké nás potkalo...
Re:
Bude mít tak čas poslouchat ty tvoje fňuky, bež radši brečet za nějakou sukní z evropský unie!
Myslim, ze prezident teto republiky ukazal jiz vse co mohl. At uz Klaus ,,kradl" propisky tak nikdy nedokazal to co tento prezident. Takze lidicky kteri ste ho volili tak klobouk dolu za Vas vyber.
Stydím se za prezidenta Zemana, jako jsem se styděl i za Klause za jeho zločinnou amnestii. Oba to u mne prohráli už od začátku, protože jsou lháři.
Ale toto?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#769: Milan Skoupý,Ostrava - Re: Re:
Otevři se brouku. Rád si s tebou popovídám. Bude to jako u zpovědi. Když nebudeš zabíjet, dostaneš i rozhřešení. Ale nejdříve si vezmi prášek Jsi rozrušen. xD