MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Zeman na hradě je horší než kurva drátem do voka ne aha vlastně kunda drátem do voka! Zemane vypadni než tě vyženem z hradu a s tebou ty všechny tupé sockomouše co tě volily !!!!!!
Dnes jsem měl krasný erotický sen , vstoupila do něj soudružka Marie Kabrhelová a vyžadovala po mě neobvyklé sexuální praktiky .
jsem tu přes anonymizer, byl jsem zablokován, takhle si soudruzi představujete demokracii :-))))

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ...."Lumpenkavárno bolševická" !!!!!!!!!!!!!!
svině z "lumpenkavárny" můžete mě banovat jak chcete, pravdu neumlčíte, soudruzi...končíte :-)))...
silná osobnost
Z pohledu pana Zemana je zde jeden problém a to jeho slabost. Slabý člověk okolo sebe kope a nedokáže sebereflektivně uznat svoje chyby, natož se je pokusit napravit. Bohužel to vypadá, že duševní zdraví pana Zemana již není v takové kondici, aby mohl důvěryhodně a reprezantativně vykonovávat úřad prezidenta republiky. Pokud by pan Zeman byl silná a inteligentní osobnost, dokázal by uznat své chyby a popřípadně nastoupil léčení. Nemoc, ať fizycká či duševní není nic, za co by se měl člověk stydět, pokud se rozhodne s tím něco dělat. Stydět by se měl, pokud jako pan Zeman místo pokusu o nápravu kolem sebe kope, uráží, zesměšňuje, prezentuje své chybné názory jako názor obččanů České republiky a má špatný úsudek. Bohužel se pan Zeman a pár spoluobčanů tuto duševní slabost snaží vyložit jako pozitivum a lidskost. Takovouto duševně slabou lidskost jsme za posledních sto let již zažili jak v područí nacismu, tak komunismu, nerad bych dobu nadvlády pana Zemana k těmto obdobím v budoucnu přirovnával.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Náramný blábol, mohu jen doporučit, abyste se odstěhoval do Ruska, zbavíte se tak "fašistů", které jste výše jmenoval a budete žít v zemi, kam se svými názory fakt patříte více, než sem.
A pokud snad opravdu odejdete, žádnou čásat naší republiky s sebou neberte (ani kdybyste snad uměl rusky), jako to míní udělat ti Vaši ubozí a týraní separatisté na východě Ukrajiny.
A to mi ještě řekněte, kdo ukrajinským separatistům bránil odejít do ruské země snů. Musí Vám být jasné, že zde nejde o ty lidi, ale o území a suroviny, které jsou v něm a průmyslovou infrastrukturu na ní. Až takto je to jednoduché...
P.S. Když už zde používáte konkrétní výrazy (např. fašismus), doporučuji, abyste se mrkl, co znamenají a položil si otázku, zda jim opravdu rozumíte, než je příště zase použijete na veřejné diskuzi.
Ty krávo jak se takovej zmrd mohl dostat na hrad? No jenom proto že čeští voliči jsou odpad!
Re:
Stydět by se měli jiní, věřte mi...
A pamatujte si: Kdo se za svůj národ stydí, hoden potupy všech lidí.
Lidi, vy uz fakt nepremyslite. Proc po nem media tak jedou? protoze je nepohodlnej. Komu vadi? Proc jim vadi? Kladte si otazky a trochu premyslejte, nic neni jen tak..
Re:
Tady to máte pane prezidente, chudáka Milana jste naučil pěkným výrazům...
admine, můžu IP adresy měnit jak ponožky, mě nezablokuješ, teď MĚ TU MÁŠ PŘES HOLANDSKO :-)))
jsem tu přes anonymizer, byl jsem zablokován, takhle si soudruzi představujete demokracii :-))))

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ...."Lumpenkavárno bolševická" !!!!!!!!!!!!!!
svině z "lumpenkavárny" můžete mě banovat jak chcete, pravdu neumlčíte, soudruzi...končíte :-)))
17.11. defenestruju toho šmejda Zemana z okna mám 2 metry a 120 kilo!
Re:
Mě třeba vaše příspěvky baví. Hloupost svým způsobem přitahuje... Asi proto, že člověk si uvědomí, že na tom není tak zle a že mu osud mohl nadělit mnohem méně, třeba jako vám. Je třeba vás neodsuzovat a mít s vámi soucit...
Re: Re:
Další zbloudilá duše, která nepobrala, že to naopak Zeman svým projevem karikoval vyjadřování pražské kavárny, jejího idola "Karla Číro" především. Blahoslavení chudí duchem...
Nemůžu to prase na Hradě ani cítit! Ať už kurva zařve ta prasečí držka!
Re: Re: Re: Re:
Nejmenší Zlo byl Sobotka z ODS. Ale asi proto zkončil poslední :)
| This discussion has been closed. |
Re:
#7551: -
Naprosto s Vámi souhlasím