MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

nadešel čas vašeho konce, svině bolševické, "lumpenkavárno bolševická"
Re:
Ano,je čas si dát dopolední espresso.....vy si dáte zajisté vodku.
.............................................
Protikladem ke kavárenským povalečům je Zemanův "lumpenproletariát"?

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ....
Ať žije mladý komunismus a soudružské vztahy . Nejkrásnější soudružský vztah jsem měl s Jiřinou Švorcovou , byla o dost starší a zkušenější ale zbavila mě panictví . Co ta s tou Kundou dokázala ...

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ....
Re: Re: Re:
Souhlasím.
Nejhorší vždy je, když se někdo dostane demokratickou cestou až na samý vrcholek politického Everestu a tam začne popírat vše, díky čemu se nahoru dostal (komentáře k Tibetu v Číně)...
Je to stejné, jako komunisti v ČR, kteří zde chráněni demokracií, kterou popírá už jen jejich podstata a destiletí tradicí třídního boje, čekají v naší zemi na svoji druhou šanci k Vládě jedné strany. Opravdu famózní, co je u nás vůbec možné...
Pan Zeman popírá sebe sama a jak je to jinak inteligentní člověk, aktuálně jeho "chytrolínství" zjevně škodí jemu samotnému a nám všem najednou.
Už nemá v sobě žádné pojistky, které by dokázaly zastřít, že chvílemi není v kontextu s podstatou demokracie, podstatou svého skutečného poslání ve funkci prezidenta a selhává i jako člověk, když svojí hrubostí a neomaleností téměř neustále národu sděluje
...kdo vlastně je...
Ten nenávistný jekot odpůrců této petice mě jenom ujišťuje v tom, že všechno se ubírá tím správným směrěm.Do konce týdne bde nejspíše 100 tisíc podpisů a dále se uvidí.Příjemný víkend.

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ....Lumpenkavárno bolševická"
Re:
Plně s Vámi paní Turková souhlasím, jenže Zeman neodejde sám, za 1. není slušný, za 2. není duševně zdráv, jeho lékaři přeci musí vidět, že už je nesvéprávný.Jeho chování za poslední měsíce tomu odpovídá. Jsem zvědavá, jestli naši "mediální" psychiatři se k jeho chování vyjádří,jestli budou mít dost odvahy.Zatím jsem četla jediné vyjádření od psychiatričky MUDr.D.Stehlíkové: Zeman je jako Jelcin, pití, léky.... Prostě blázen se sám na léčení nepřihlásí, to musí udělat jiní.

Karel Kryl zjistil, co je Havel za svini, co komouše úmyslně nechal ve svých funkcích a setrvávají tam dodnes i když si dnes říkají "pravice" či "demokraté"...končíme vy hovada rudý ....Lumpenkavárno bolševická"...
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Miloš mi prdel blbe
Re:
Dejte si ještě jednu skleničku a pusťte se do další debaty, ze zdi na vás při tom hledí Husák, nebo Gottwald?
to máme z toho, že volíme komunisty
komunisty nevolit
co chceme, když poslední volby dopadly, jak dopadly :-/
1. komunista light
2. komunista StB
3. komunista oficial
já už jsem si horšího i lepšího užil, chudáci ti, co přijdou po nás...
Re: KoKott předvádí v plné nahotě ubohost komunistů. Bravo KoKott!
#7187: MP - KoKott předvádí v plné nahotě ubohost komunistů. Bravo KoKott!
Koukám,že jsi si ulevil,tak běž do kavárny povídat ty tvoje výplody! Každý bude mít otevřenou pusu a bude je hltat a říkat,kde se to v tobě bere...
Jsi tady jako já,jen pára nad hrncem,nebo na pouhé procházce a tolik zášti je v tobě,škodí to zdraví.
Re:
#542: - Zeman nás kormidluje na Východ
Ano, on nás tlačí na východ. Lidi otevřete oči !!! To už tu ovšem jednou bylo
Re: Re: the prostitutes and the presstitutes :-)
#7243: - Re: the prostitutes and the presstitutes :-)
...verbální projev morálního devianta, alkoholika a prasečího úsměvu z řad havloidních desperádů pražských putyk... bursík,halík,kocáb... to je jejich slovník...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Hloupá Petice
#2507: - Re: Hloupá Petice
Jo,jo, za komunistů se často před nějakým filmem nastavovalo zrcadlo, z komoušů už tuto terminologii nikdo nedostane, je to v nich "jako v koze".