MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přeji vnučce pana Peroutky úspěch a hodně pevných nervů s Milošem Zemanem
Národní bylo ubohé brutální mlaceno lidi bez jakéhokoliv smyslu a účelu. Byla to jen demonstrace sily na lidech, kteri jen pokojne stali na Narodni třídě.
Do kundy s touto peticí!
Jsem rád, že Havel naší společnost ušetřil nějakého podobně povedeného potomka, když už nic jinýho...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Přeji vnučce pana Peroutky úspěch a hodně pevných nervů s Milošem Zemane
Pár svazáků a stbáků dostalo pendrekem. Jeden stbák dělal mrtvého. Zase tak moc se toho při tom stbáckém puči nestalo.
Žádáme bezodkladnou demisi premiéra Sobotky.
Nakopnete Zemana do zadku. Zeman kope za Kreml.
PARCHANT BOLSEVICKEJ.
Zeman = Putinuv pacholek.
Zeman uz nepotrebuje byt to co byl.Chameleon se prebarvil.
Re: Zeman = Putinuv pacholek.
#70734: - Zeman = Putinuv pacholek.
NEBOJTE SE ZEMANA, JE TO PAKO..
Zradce Zeman.
Re: Re: ŠVARCENBERK = HITLERŮV PACHOLEK
#70735: - Re: ŠVARCENBERK = HITLERŮV PACHOLEK.
PAKO JSI TY, DEBILE...!
AŤ ŽIJE ZEMAN!!! NEJLEPŠÍ PREZIDENT OD ROKU 1918!!!
Putin: Levná ropa může ozdravit ruskou ekonomiku. Roste export produkce s vysokou přidanou hodnotou
Re:
#70739: Masaryk střílel do stávkujících dělníků! -
Podle čeho tak soudíš?
Zeman je "Hurvínek" a zemandrtálci sú chujovja.
Re: Re: Re: ŠVARCENBERK = HITLERŮV PACHOLEK
#70738: - Re: Re: ŠVARCENBERK = HITLERŮV PACHOLEK
Každý není Ovarofil jako ty.
Re: Nakopnete Zemana do zadku. Zeman kope za Kreml.
#70732: - Nakopnete Zemana do zadku. Zeman kope za Kreml.
Ruský šváb z Kremlu je to.
Jasny priklad relativity
Tu vohrndiro Zemane jsi v prdeli protoze Putin je v prdeli, takze relativne jste na tom s Putinem stejne a je jedno v ci prdeli z Vas dvou mate svuj rypak zaboreny..
| This discussion has been closed. |
Re: Já to říkal a vše se splnilo.
#70704: pan Hnědý - Já to říkal a vše se splnilo.
Bohatství státu EU nevzniklo náhodou, ale prave tím ze je EU.
Je naprosto logické, ze se lide v nouzi budou tlačit do EU, USA, Austrálie a nebudou se tlačit do totalit. Občané komunisty stickeho bloku po roce 1945 prubezna az do roku 1990 odcházeli na západ, ne do, Madarska ci Jogoslavie,.
Nic složitého a komplikovaneho, demokracie s ustavami postavenymi na Vseobecne deklaraci lidských práv jsou úžasným místem k životu.