MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
#70575: - Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
Protože ti sráči nikoho nezajímají! Prahu osvobodili od Němců Rusové!
Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
#70604: - Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
A jeden z tech ruskych mongolu znasilnil tvoji prababicku na Vitkove.Proto ti vsichni rikaji mongoliku.
Re: Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
#70605: - Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
Mongoliku a nedloubej se v nose.
|
• Myslíte, že je Bursík buzík? Lecos by tomu nasvědčovalo, třeba to, že je havloid.
|
Re: Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
#70605: - Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
Nejriv znasilnil a potom ukradl hodinky.
Re:
Mas smulu, Bursik neni buzik. Budes si muset najit nekoho jineho kdyz uz ti nestaci beran na tve salasi.
Havloid - to je nepěkná diagnóza
Re:
Nemohu chvalit Zemana kdyz jsem vzdycky obdivoval Vaclava Havla. Nejsem pritel dnesniho hradniho pana,je me z nej na bliti.
Jste vůbec běloši, havloidi? Mám takový dojem, že tahle země není vaše, kukačky.
Re: Re:
Takže je. Vy havloidní hulibrci a kozomrdi totiž vždycky lžete.
TA ZEM JE MA ZEM TA TVOJE JE RUSKA GUBERNIE, DURAKU
|
• Sevřenou muslimskou komunitu s kriminalitou a nezaměstnaností tu nechci.
|
V Kolíně je nějak moc sazí.
CIZINEC NENÍ NAŠINEC!
Re:
Ja jsem nikdy nikomu nepatril A PROTO JSEM cizinec. Ja sam si vybiram, kterou zem budu povazovat za svoji vlast a zakony te zeme budu respektovat.
|
• Banderovští nacističtí teroristé nám ukradli Staroměstské náměstí v Praze!
|
Re: Někteří diskutují tvrdí, že správa veřejného prostoru v souladu s naší současnou ústavou .....
|
Už jsi zase utekl z klecového lůžka? |
Re: Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
#70604: - Re: Re: B U D I C E K ........,vstavat vy kurvy na Hrade....AMERICANI JSOU TADY...
Prahu z casti psvobodilo povstání, z casti Vlasovci a z casti sám Němci, kteri chtěli do americké zóny, tedy sami z Prahy odešli. To je realita. Rusové v Praze spíše jen znasilnovali.
Re: Pokud se stanou verejna media v Polsku pro ruska....
...tedy se stanou soucasti ruské trolli propagandy, vláda v Polsku nevydrží ani rok. Tady je rusky troll přímo v pozici správce uradu prezidenta republiky a nic se neděje, byt všeho do casu.
Re: Někteří diskutují tvrdí, že správa veřejného prostoru v souladu s naší současnou ústavou .....
Vy to vidíte jinak, myslíte si, ze Zeman neni rusky svab? Nevahejte a zduvodnete to.
| This discussion has been closed. |
IS vlastně není nic jiného než komunistický extrém na druhou rudí khmérové.....
....prostě komunisti, jen si jinak říkají.
Rakká je peklo, líčí Francouzka. Syna na útěku skryla pod nikábem
Komunisté by občanům také nejraději uspořádai celý život.