MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
#694: - ON byl zvolen a to si pište, že než ten chrochtavej kripl , tak to raději Zeman jetě 1x.
Re: Re: Re: Re:
?mó, když už jsme u těch argumentů. Poslechla jste si ten rozhovor, nebo stačí zprávy z tisku? On je to takový zajímavý fenomén porozumět mluvenému slovu
Re: vulgarita je zástupná
#26: mh - vulgarita je zástupná
To je blbý jak ČT A TO UŽ JE CO ŘÍCT , PROTOŽE TAK DALEKO TO V DEBILITĚ MÁLOKDO DOTÁHNE.
Myslel jsem, že aspoň bude schopen něco dělat a né, aby s prominutím plival na naši vlast..
Re: Re: Re: Re: Re:
Proč by měla? Média zavelela do útoku, tak netřeba nad ničím uvažovat!
Ona se ta vepřová hlava stejně uchlastá.... snad to nebude trvat dlouho.
Bohužel, se stydím za svého prezidenta.
Re: Re: Re:
#684: Alena Krčmářová - Re: Re:
TOS VOLILA TOHO DEMENTA -TOHO CHROCHTU -SPACÍ PYTEL?...TEN už by nás dávno prodal , vod toho tu je nasazenej.
Stydím se za to, co má reprezentovat republiku
Re:
JÁ se zase stydím za ty , co volili toho dementa , ten chrápající žok sraček.
Re:
K smíchu tahle petice hlavně že vy nikdo nemluvíte sprostě že !!!! a co jako Zeman to řekl na rovinu co si myslí na rovinu,vůbec Sobotka je pěkný dement když byl ministir financi tak stát zadlůžil jako prase !!!!!!!! kdyby byl Karel Prezident bylo by to horší rozhodoval za něj Kalousek atd prostě Zeman je u mě borec co řekl a pak si pořád nestěžujte :-D na vládu a dementi pak nebrečte
Re:
Vy jste nějaký divný :o
Sprosťáků tam bylo do teď tolik a to vám jaksi nevadilo?
A že pan prezident pojmenoval věci pravým jménem a to ještě - pokud jste Hovory z Lán skutečně poslouchal - to vám vadí??
Ty útoky na něj jsou pro určitou skupinu politiků nadějí, že se opět dostanou k moci a "dodělají" tu naší zemičku...
Ale p.Zeman to rozhodně není!
Než půjdu spát. Kdyby tu byla petice za odvolání všech politiku, za jejich řádné odsouzení a to Zemanem počínaje a nejposlednějším poslancem konče(obrazně), tak by byl můj podpis mezi prvními. Tohle je pouhá štvanice, pořádaná těmi, kteří mají toho másla na hlavě mnohdy nesrovnatelně víc. Ale média zavelela do útoku na Zemana a poslušní psíci vyrazili. Tupě, beze smyslu a bez kouska uvažování. Poslali vás darebáci srovnatelní se Zemanem a mnohdy daleko větší. Těm vy sloužíte, hlupáci! Tak se snažte, třeba vás Schwarzenberg s Kalouskem pochválí.
Já tak nenávidéím Zemana protože je to prasečí bachor a hlava - fúúúúj!
Dělá ostudu naší zemi.
Zeman a Klaus, dva zhoubci české státnosti.
Jeden horší než druhý.
Plně souhlasím s touto peticí a doufám, že zdravý rozum zvítězí nad (pravděpodobnou) stařeckou demencí!
This comment has been removed by the author of the petition.
Je neuveritelne,co "pan prezident"opet predvedl..ostuda ne jen unas ale i v zahranici....
| This discussion has been closed. |