MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Ale hovno, to byly zase nějaké halucinace havloidů. Potřebovali byste pořádně přes držku, abyste se probrali! Na našeho pana prezidenta pořád plivat nebudete, šmejdi cizácký a zaprodaný.
Tahle země není pro ukrajinské banderovské zmrdy z "Pražského majdanu", kteří založili tuhle zasranou majdanovskou protistátní petici!
Tahle země není pro havlisty, majdanisty, islámisty a ostatní teroristy!
Tahle země není pro rozvraceče režimů z US Embassy, kteří rozdávali rudé karty proti panu prezidentovi!
Tahle země není pro zaprodané zkurvysyny, kteří házeli vajíčka na pana prezidenta!
Anketa
Ohodnoťte prezidenta Zemana za jeho působení v roce 2015. Jako ve škole.
Re: Proč ti zkurvysyni vítači lžou, že tohle heslo neměli?
#69522: Proč ti zkurvysyni vítači lžou, že tohle heslo neměli? -
Těším se až přijde ten den, kdy budou lidé jako pan Cemper souzení pro vlastizradu. Ten šmejd je prototyp sluníčkáře: anarchobolševik, homosexual-ista, vítač imigrantů, milovník Václava Havla, nepřítel vlastního národa, vegan, ekolog a všechny ty sračky okolo. :D
Nepřátelé Zemana účelově překroutí každý Zemanův výrok. Aktivisté z jednotné protizemanovské fronty jsou již proslulí svými demagogickými dezinterpretacemi v případě Zemanových výroků.
Cochtan vypravoval.
Tahle zem je nase Zemandiro ? Tak tvoje je velike hovno,ty jsi zde jenom docasne troubo. Prach jsi a v prach se obratis ubozatko, jenom tato zeme zustane.
Jsem na prezidenta hrdý a můj hlas v příštích volbách má jistý!!!
V příštích prezidentských volbách prezident Zeman nebude mít konkurenci...
Re: Re:
Řekl na třídní schůzce tvůj fotr a přestal tě posílat do školy.
Re: Re: Miloš Zeman to je hlava, určitě to zase pronášel spatra....
#69484: - Re: Miloš Zeman to je hlava, určitě to zase pronášel spatra....
Ty už moc dlouho občanem ČR nebudeš, vlastizrádče!
Pan prezident Miloš Zeman dnes obrazně nakopal sluníčkářům prdel a celý národ s ním souhlasí!!!
Pan prezident má pravdu, je to naše země. Takže ji také musíme bránit.
Ředitel německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen je autorem tvrzení, že 70 až 80 procent migrantů přicházejících do Evropy jsou mladí muži z nichž část má bojovou zkušenost, někteří válčili za islámský stát a část má příkaz k boji.
Re:
Co je tvoje ty sasku? Za vsechno musis platit dane !
Re: Jsem na prezidenta hrdý a můj hlas v příštích volbách má jistý!!!
Re:
#69540: Havloidi, odjezd směr Kyjev a Ankara! -
Blbost. Pajda je takovy mrzak ze kdyby chtel nekoho kopnout tak spadne na prdel ten mrtvy brouk.
Obrazně, hňupe! Zřejmě budeš jedna z těch potrefených hus s nakopanou prdelí. :D
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tahle vláda jde jde proti lidu!
V jednoduchosti je Sobotkova síla. :D
| This discussion has been closed. |
#69519: Beobachter - Re:
Tos měl ty buzerante a zároveň čúráka v prdeli, akorát si na to nepamatuješ!