MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
NEVĚŘME LŽÍM, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ Z HRADU!
Přátelé, nepodlehněme báchorkám, omlouvajících Zemana.
Nechceme nesoudného, sebestředného, neomaleného burana s chováním řeznického psa!
Nenechme se zastrašit slavnou Stranou práv občanů ( Zemanovců ), která u voleb propadla na samé dno bahna rybníka a teď se najednou probudila a bije se za svého nejvyššího soudruha Zemáka!
Držme se, :-)
Re:
A já mu zase přeji ať mu stále hodně chutná, jak jídlo, tak pití alkoholu a hlavně ať si dostatečně a často pokuřuje. Je to pro pana presidenta dobré a zdravé. Všichni mu to přejme.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Volební právo
To už podruhé: takový názor mně štve a moc. Ne všichni starší lidé byli komunisti a také nejsou všichni tak blbí, jak to tady píšete. Já bych Zemana nevolila ani pod nátlakem a to mi už také není patnáct. Proč tedy mladí lidé na volby kašlou, nejdou k nim a kvůli tomu ti, kteří měli rádi minulý režim, ve volbách vyhrávají? to je sakra pravda, že když jdeme volit, jsou tam vidět hlavně staří. Ale opravdu všichni nejsou stejní!!! Je mnoho starších i starých lidí, kteří to mají v havě v pořádku. Věřte mi to. A navíc: jak to, že existují "mladí komunisté a jakto, že u nás vůbec eexistuje komunistická strana?
Sláva bratřím Mašínům !!
Re:
Tato petice je pouze vykřičení se. Jestli ma být efekt, musí se vyvolat lidové hlasování! Čtěte ústavu
Re: Re:
Jasně! Já bych byl za to, abychom mu každý den dodávali zdarma na Hrad několik kartonů Marlborek, tak tři litry Becherovky a nějakej ten ovar. To by mu určitě udělalo móc dobře!
Děkuji
Jiří Nejezchleb
Vasil Bilak je muj nevlastni táta . Soudružka Semelová je má nevlastní matka . Moje pravá matka byla komunistická coura ..
Re:
Svatá pravda! Mě to též uráží, musíme už mluvit nahlas, že ten buran nás nereprezentuje, je to stejná ostuda, jak Gottwald, FUJ.
lhát se nemá
Milos Zeman se prolhal do funkce prezidenta. S vydatnou podporou Václava Klause - aby se lépe zakryl jejich společný podíl na devastaci morálky a práva a aby mohl navázat na úspěšný " Klausuv penzijní fond PPF". Nezaslouží si úctu, ale naopak pohrdání. Nemá čest. Mohl by ji ziskat zpět jedine rezignaci a omluvou. Lež nesmí zvítězit!! Lidi, vydrzte!
| This discussion has been closed. |