MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Kalousek, váš soudruh, ten, co chodí s odboráři na pivo, ten co chtěl sestavit vládu se socanama s podporou komunistů, ten, co s komunisty vládl před 89, tak ten soudruzi, je podle vás ta pravice...ne, ne soudruzi, to je stejné komunistické hovado jako vy a můžete se nazývat jak chcete, kurvy bolševický :-)))))))))))))))))))))
kundy rudé, dopis pro vás :-))))))
Re:
copak klíče... přijdte ale střízliví a čučo s pervoitínem sebou...
...ad nauseam usque...
kundy rudé, dopis pro vás :-))))))))))))))
Zlitej Zeman se mimo jině potí nad korunovačnímy klenoty, leze do análu Čině, Rusku a kdejaké verbeži a mluví do rádia jako největší kanál a lůzr.
Re: Re: Re:
A já se teda taky ptám, co jste udělal konkrétně Vy, aby se rozkrádání státu zastavilo? Dvacet let tu nikdo nic neřešil a teď se bude demonstrovat kvůli nevhodným slovům v rozhlasovém vysílání. Když Zeman nastoupil do funkce, byl už stát z větší části rozkradený. A nikomu doposud nevadilo, že žijeme už dvacet let v Kocourkově a všem okolo jen pro smích a pohrdání.

už i v zahraničí dělá ostudu :-))))))
Nechci, aby se ten hradní sajrajt omlouval. Mě urazil spíš svým opilectvím a vůbec tím, že na prezidenta kandidoval.

svině nacistická ....
LIDI PROBERTE SE UŽ!!!!!
Nenechte se strhnout jak60tis ovčanů.petice zdá se členaTOP09 a zač maj cenu V.Havla!https://www.youtube.com/watch?v=Tvw2v8Nvw-M

a máš po prdeli, nácíčku :-))))
Je nejvyšší čas uvědomit si vážnost situace. My, co jsme ho nevolili doplácíme na špatnou volbu 1/ 4 obyvatel, která neuznává vyšší hodnoty, jak pivo a upatlanou hubu od zabíjačky.
Re: JSEM KOMUNISTICKÝ KOKOTT Tomáš KOTT
Obsahová úroveń tohoto blábolu ukazuje na pana Fialu z ODS, případně na jeho stoupence - nějaký prasečí úsměv z kavárny Slávie...
...ab uno disce omnes...
| This discussion has been closed. |