MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Pravdivé tvrzení
Miloš Zeman je náš nejlepší prezident od vzniku republiky.
Re: Re: Re:
Kalouska ani Karla jsem nevolil, zase jste vedle...
Re: Pravdivé tvrzení
#6427: Václav Havel - Pravdivé tvrzení
Vždy jsem měl rád jeho smysl pro humor...:-))
Re: Re:
Klíma je sprostý populista , který píše pro toho, kdo mu víc zaplatí.
Petici budu dále sledovat a podporovat a jsem zvědav kolik lidí se ještě připojí. Možná nás nakonec bude tolik, že přimějeme k podpisu i některé z Té mlčící většiny, kterým obraz ČR ve světě není lhostejný a nechtějí žít v současném bahně (nejsme přeci všichni zlobři, i když Shrek je zrovna sympatický zlobr, ale to už je jiná pohádka).
F.
Re: Re: Re: Re:
nepsal jsem, že jste volil Kalouska a Knížete.
Ovarová drško Zemane, chceš něco slyšet? Smrdíš jako KUNDA!
Re: Re: Re:
#6430: Tvůj miloš zeman - Re: Re:
Lež má krátké nohy a proto Klíma chodí po prdeli. Proto mu nemůžu sahat ani po kotníky.
Zeman na hradě je horší než kurva drátem do voka ne aha vlastně kunda drátem do voka! Zemane vypadni než tě vyženem z hradu a s tebou ty všechny tupé sockomouše co tě volily !!!!!!
Jsme hrdí na odkazy T.G.Masaryka a V.Havla,ale toto........"máme super reprezentování na všech frontách"
Re: Re: Mně urazil spíš zloděj per
Cvičení pro děti, aby se naučily správně vyslovovat písmenko "z":
Zkurvený zasraný zmrd Zeman zasluhuje zastřelit ze zálohy zbraní zahraniční značky, zapůjčenou zodpovědnými zaměstnanci zbrojovky, zajišťující zásobu zbraní západoevropských zemí.
Komunista, lempl, hulvát a ožrala... reprezentuje Česko.
Že se komunisti spojili s nacisty a zvolili komunistu, mě znechutilo, ale vadilo mi víc, jak soudruh Zeman v kampani a při volbě lhal. Má ještě někdo presidenta, který je komunista a navíc je i soudem označený za lháře?
| This discussion has been closed. |