MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Masový vrah Putin nechá křesťany vyhladit svými kamarády z IS a jeho soudruzi pravoslavní se rádi islámu přizpůsobí.
Re: Nádherná vzpomínka na vzácného člověka
#61441: - Nádherná vzpomínka na vzácného člověka
Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
#61453: - Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
Nikoliv toto:
Lidí, podle nichž je nebezpečím pro zemi ruská politika, naopak ubylo. V květnu z ní mělo strach 59 procent lidí, nyní jich je 43 procent. Tedy zhruba stejně jako těch, kteří se obávají politiky USA, jejíž rizikovost v hodnocení veřejnosti od května mírně posílila.
Že se k nám migrační vlna nedostane? „Tito lidé vám lžou,“ říká prezident Zeman
Re: Re:
Re: PutIN je IN
#61475: PutIN je IN - PutIN je IN
Konečně, přivandrovalec z Afriky Obomba křesťanskou civilizaci určitě neubrání, to je komplic IS. Bratrské slovanské Rusko to zvládne a má na to plné právo. Už si poradilo s musulmanskými tatarskými teroristy na Krymu i s dalšími musulmanskými teroristy v Čečensku. Brzy osvobodí i Sýrii od musulmanských teroristů, které podporují USA.
Ruské ministerstvo obrany: Bandy IS se v Sýrii dávají na ústup
Re: Re: Babiš bude chudší nejen o 10 mil. korun...
Proto je fizl Zeman tak miluje,a rozdava jim dnes metaly.
Ať žije prezident Miloš Zeman! Fašisti neprojdou!
Re: Re: Re: Re:
Zeman rozbrečel dojatého důchodce. Lidé byli nadšení. A slyšeli od něj: S islámem se nejde srovnat. Lžou vám.
Re: Re: Re: Re: Re: Když vy jste nebyl na světě, Václava Havla zavřeli bolševici do vězení
#61450: - Re: Re: Re: Re: Když vy jste nebyl na světě, Václava Havla zavřeli bolševici do vězení
Vaše lži nekorespondují s počtem mrtvých civilistů, včetně dětí.
Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
#61457: - Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
To je nepochybně znamení, že je tatíček pan prezident Zeman
vyvolený, hňupe!
PutIN je IN
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
#61460: - Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
ovar skonci v propadlisti dejin !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
PutIN je IN
Kdyby Putin zabral území USA, tak by na celém světě zavládl mír a uprchlíci by se mohli vrátit v klidu domů.
Re: Re: Re:
Dávat data ruských vrahů nepříteli není zločin.
Re: Re: Re: Re:
#61497: HATE ANTI CULTURE - Re: Re: Re:
DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!
V syrské provincii Homsu byl v důsledku náletů ruských vzdušných a kosmických sil zlikvidován Abu Bakr Aš-Šišani, sdělil ve čtvrtek RIA Novosti syrský vojenský zdroj.
„14. října byla v důsledku útoku ruského letectva v provincii Homs zlikvidována skupina bojovníků spolu s Abu Bakrem Aš-Šišanim, vůdcem teroristické skupiny Ahrar ash-Sham, původem z Čečenska", řekl zdroj agentury.
Vůdce teroristické skupiny Ahrar ash-Sham pocházel z Čečenska.
Dříve už syrská národní agentura SANA informovala o tom, že syrská armáda zlikvidovala pohlavára skupiny Ahrar ash-Sham, šejcha Omara Mustafu Al-Hodra a jeho pravou ruku Halida Abu Anase a skupina tak zůstala bez vůdce.
Ahrar ash-Sham je součástí skupiny Džejš al-Fath a po Džabhat an-Nusře je to největší teroristická skupina.
Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
#61479: PutIN je IN - Re: Re: Re: Re: Vymyslet se dá vcelku cokoliv a když si to nevymyslím já....
To jste vythl z kontextu. Došlo nejprve ke zdvojnasobeni a pak mirnemu poklesu, jak se jiste spravne doctete na webu stem.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Špinit zesnulého člověka dovedou jen zemanisté
#61472: Vejclav bomberman Hejvl - Re: Špinit zesnulého člověka dovedou jen zemanisté
Ale jinak je ti dobře, rusácký zemanofilní impotentní homosexuální hulibrku.