MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Odborne se to nazyva sebedestrukce. Moc by me zajimalo, jestli v tymu lekaru, kteri pecuji o jeho zdravi je i psychiatr.
Re:
Ubohý provokatére z hoven! Jenom já jsem ten tatíček Masakryk, který nechal střílet do poklidně demonstrujících vykořisťovaných dělníků!
Re: Re: Re:
Sam si pisu, sam si odpovidam. Super, soudruhu.
Re: Re: Re: Re: Re:
#60206: Koukol - Re: Re: Re: Re:
Tak to se omlouvam. Ale ty bolsevicky zvasty jsou tak stejny, jako by to psala jedna osoba.
Tahle petyce je bozy. Jsem taki pro Havla prezydentem. Už ho vykopaly?
Re: Podporuji pana prezidenta
vypada to, ze IV. cenovou uz zavreli, nebo maji nasosky uz dost, a pisou svoje ozralecky slaboduchy komentare.
Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....
....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.
Jasne, incest je v nasi rodine beznou zalezitosti.
Ale ty si pamatuj - adidas vzdy s mekym i . Nebo nakupujes u Vietnamcu ? Cim vic prouzku, tim vic adidas?
Ubohý provokatére z hoven! Jenom já jsem ten tatíček Masakryk, který nechal střílet do poklidně demonstrujících vykořisťovaných dělníků!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Najviac boľševicko-fašistických žvástov môžeš počuť z Bruselu.
Tatíček už nechci být komunistickým náckem jak Miloš Zeman
***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTU. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU. SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT. Dobrý den občané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.
Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.
Ani Fidel z toho není vyňat.
Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.
Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni.
Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům.
Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#60219: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ruský trolle, kdybyste alespoň věděl, kdo zasedá v Evropské radě, Radách ministrů, EK či EP. Místo toho se necháváte najímat od ruské pakáže, abyste psal hovadiny do diskusí.
Cest práci, soudruzi.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#60221: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
samej Čůrák to tam zasedá.
;Re:
Ty havlistický provokatére jsi na sociálních dávkách, ty nepracuješ!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#60199: Vlastenec -
Zadnym pucem se ho nemusime zbavovat. On se likviduje sam, svoji zivotospravou a alkoholismem.
Nam staci jenom tise cekat a pozorovat.