MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Re: Skvělá příležitost
#5894: Paul Jekyll - Skvělá příležitost
Když už nic jiného, tak jen shození Nečasovy vlády, nejhorší vlády v historii ČR, byl od Zemana počin hodný skutečného státníka. Všechna čest :-)))
Uráží mne,když tak arodantní a bezohledný člověk(naštěstí ne můj president) prezentuje názory,které se absolutně neslučují s mými (a věřím,že ne s názory spousty slušných lidí)
Hodnota Miloše Zemana jde stále dolů, jako kurz rublu (viz www.kurzy.cz). Že by to spolu "souviselo" ? A že by to smetlo i Putlera ?
Zemanův slovník: KUNDA KRVA HOVNO PÍČA no nezní to jako Zeman?
Re:
Odstoupení je dle Vás UPÁLENÍ ?
Co dodat. Snad jen že v jednom máte pravdu. Mackův políček nebyl kultivovaný projev nesouhlasu. (ale potěšil)
Re:
ty si fakt ty primitive myslíš, že má tato petice nějakou váhu? tak to jsi ještě větší blb, než jsem si myslel, rudá mázdro :-))))))))))))))))))
Re: Re: Skvělá příležitost

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
2,7 mil " Pepíků " ho má za svého idola, proto tak zoufalá úroveň národa

bojujte soudruzi, bojujte :-)))))))))))))))))))))))))))))
Ale proč je Zeman na Hradě? Protože ho volila zasraná sockomoušská lůza tyhle rudé zmrdy patří vystřílet !!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#5822: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Třeba já se s rodiči kvůli jejich podpoře KSČM už přes deset let nebavím.Jde to.
Tak a mam toho dost , pokud mě budete nadále oslovovat Kokote a ne Kotte tak na téhle diskusi končím . Jmenuji se KOTT ne KOKOTT .
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.